paradicsom

Palántaosztás május 19-én

Május 19-én ingyenes palántaosztásra kerül sor a Városháza előtt. Csőzik László közösségi oldalán arról is ír, hogy terveik szerint legalább háromszáz embernek tudnak majd adni két paradicsom-, és két paprikapalántát.
Csőzik László közösségi oldalán arról számol be, hogy az áprilisi gyümölcsfa akciónak hatalmas sikere volt, a több mint ezer darab kis fa egy óra alatt elfogyott, több száz érdi lakosnak tudtak ezzel örömet szerezni. Mint írja, a héten szeretnének azoknak is a kedvében járni, akik szívesen gondoznának néhány tő paradicsomot és paprikát, akár a kertben, akár nagy cserépbe ültetve a teraszon, vagy az erkélyen. “Sokan kérték, hogy úgy szervezzük a következő akciót, hogy azok is el tudjanak jönni, akik napközben dolgoznak. Az ő kérésüknek eleget téve, 05.19-én, csütörtökön 16.30 és 18:00 óra között lehet jönni a Városháza elé az ajándék palántákért.”
A polgármester azr írja, nem tudják megmondani előre, hogy milyen fajtájúak lesznek a zöldségek, de terveik szerint legalább háromszáz embernek tudunk adni majd két paradicsom-, és két paprikapalántát. Azt kérik a lakosoktól, hogy aki palántáért jön, vigyen magával táskát, vagy dobozt, amiben haza tudja vinni a növényeket.

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email