gyogypedagogus_szikra_220512

Közöttük dől el „Az Év Gyógypedagógusa” cím!

Öt főre szűkült a Szikra Tehetséggondozó Egyesület által életre hívott „Az Év Gyógypedagógusa” díj idei jelöltjeinek listája.

Mint megírtuk, a tavalyi évhez hasonlóan idén is keresi „Az Év Gyógypedagógusát” a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, amely április 30-ig várta a jelöléseket az ország minden pontjáról. Ezt követően az öt, legtöbb jelölést kapó gyógypedagógus egy közvetlen szavazós versenybe kerül, melyre május 31-ig lehet szavazni, a végeredményt pedig június 5-én, a Pedagógusok Napján hirdetik ki.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület ismertette azt is, a legtöbb szavazatot kapó gyógypedagógus pénzjutalomban is részesül.

A jelöltek névsora és bemutatkozása, illetve autista gyermekkel rendelkező szülők véleményei az adott gyógypedagógusról, valamint „Az Év Gyógypedagógusa” szavazás ide kattintva érhető el! 

kiemelt kép: Szikra Tehetséggondozó Egyesület

További cikkeink

Országos tendencia, hogy a mammográfiai szűrő-vizsgálaton – amely az emlőrák kiszűrésére szolgál – a behívottaknak csak egy töredéke jelenik meg. Dr. Nahn Krisztina mammográfia szakmai

További cikkeink

Ha már van Érden egy kiváló futópálya, ráadásul van egy csodás Duna-partunk, ami szintén
A budaörsi rendőrök kérnek segítséget egy sofőr azonosításához, aki balesetet okozott, majd elhajtott a

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email