22_03_29_erdmost_nincskep

Kézi: döntősek az érdiek!

22_03_29_erdmost_nincskep

Kézi: döntősek az érdiek!

Kettős győzelemmel jutott be a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály döntőjébe a Kőrösi KDSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Továbbra sem tud hibázni a Kőrösi KDSE férfi kézilabdacsapata a Pest megyei másodosztályban. Az érdi együttes az alapszakasz mind a tizenhat mérkőzését megnyerte, de a rájátszásban is kitart remek teljesítménye, hiszen a negyeddöntőből kettős győzelemmel jutott tovább, míg az elődöntőben a Pásztói KC sem jelentett akadályt számukra.

Mint beszámoltunk róla, a döntőbe jutásért rendezett oda-visszavágós párharc első mérkőzésén az érdiek Bátonyterenyén győzték le 33–25-re a Pásztót.

A Treff Sportcsarnokban rendezett visszavágó is az előzetes várakozásoknak megfelelően hazai fölényt hozott, hiszen az érdiek rögtön 4–0-ra léptek meg, amely előny tudatában játékuk még nyugodtabbá vált, így már a szünetben tíz góllal vezettek (19–9).

Bár a térfélcsere után a vendégek próbáltak zárkózni, a Kőrösi nem engedte jelentősen közel ellenfelét és bár a Pásztói KC hármat ledolgozott félidei hátrányából, így is 35–27-es vereséget szenvedett, a Kőrösi KDSE pedig kettős győzelemmel jutott döntőbe.

A május 28-án, Üllőn rendezett döntőben az érdiek azzal a Ceglédi KKSE II-Abonnyal csapnak össze, melyet az alapszakaszban hazai pályán három, idegenben hat góllal győztek le. A finálé győztese feljut a Pest megyei első osztályba.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, Elődöntő, 2. mérkőzés
Kőrösi KDSE–Pásztói KC 35–27 (19–9)
Legjobb dobók: Balázs T. 8, Veres M. 5, ill. Andó 8, Sisák 7
Továbbjutott: a Kőrösi KDSE kettős győzelemmel, 68–52-es összesítéssel

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő
Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email