sportosszefoglalohoz-830x41511 (1)

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 05.07-08.

sportosszefoglalohoz-830x41511 (1)

HÉTVÉGI SPORTPROGRAMAJÁNLÓ – 05.07-08.

Rangadók hétvégéje lesz Érden, hiszen a női és férfi kézilabdázók is kulcsfontosságú mérkőzést játszanak, de a labdarúgók is hatpontos rangadót vívnak, a kosarasok és a vízilabdások dobogóssal csapnak össze, de a baseballosok és a birkózók is megméretik magukat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

KÉZILABDA

Május 7-én, szombaton 18 órától a Kisvárda Master Good SE-t látja vendégül a K&H női kézilabda liga 24. fordulójában az ÉRD.

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

A döntőért játszik hazai környezetben május 7-én, szombaton 18 órától a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály elődöntőjében a Kőrösi KDSE férfi kézilabdacsapata. Az érdiek továbbra is hibátlanul menetelnek, hiszen az oda-visszavágós elődöntő első mérkőzésén 33–25-re győztek a Pásztói KC vendégeként, így hazai pályán kettső győzelemmel juthatnak döntőbe.

LABDARÚGÁS

Május 8-án, 17 órától az egy hellyel és két ponttal előtte álló FC Nagykanizsát fogadja az Ercsi úton az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában az Érdi VSE.

Részletes beharangozónk ide kattintva érhető el!

NB III, Nyugati csoport, 35. forduló
05.08., 17.00: Érdi VSE–FC Nagykanizsa

KOSÁRLABDA

A tabella második helyén álló MAFC-Martost látja vendégül május 8-án, vasárnap 16 órától a kilencedik helyezett Gia Form-VMG DSE a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának 27. fordulójában a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 27. forduló
05.08., 16.00: Gia Form-VMG DSE–MAFC-Martos

VÍZILABDA

A harmadik helyezett KSI SE-vel csap össze a margitszigeti Széchy Tamás uszodában a Budapesti Honvéd SE érdi vízilabdacsapata. A Budapesti Ifjúsági Bajnokság utolsó előtti helyén álló érdiek május 7-én, szombaton 12.30-kor csapnak össze a KSI-vel.

Budapesti Ifjúsági Vízilabda Bajnokság, 16. forduló, Széchy Tamás uszoda
05.07.,12.30: KSI SE–Budapesti Honvéd SE-Érd

BASEBALL

Két idegenbeli és egy hazai mérkőzés vár az Érdi Baseball és Softball Club felnőtt együtteseire az előttünk álló hétvégén. Az NB I-es baseballcsapat, az Aeros vasárnap délelőtt Jánossomorján vendégszerepel, míg szombaton az NB II-es együttes a Budapest Red Wolves második csapatához látogat.

A softball NB I-ben az Érd Wildcats május 7-én, szombaton 11 órától a Röntgen Kanizsa Ants együttesét látja vendégül a Mecset utcai pályán.

Baseball NB I
05.08., 11.00: Jánossomorja Rascals–Érd Aeros
Baseball NB II
05.07., 11.00: Budapest Red Wolves II–Érd Angels
Softball NB I
05.07., 11.00: Érd Wildcats–Röntgen Kanizsa Ants

BIRKÓZÁS

Május 8-án, vasárnap a Vasas SC szervezésében rendezik meg a kadet korú birkózók szabadfogású és női országos bajnokságát. A viadalon az előzetes tervek szerint az Érdi Spartacus nyolc sportolója lép szőnyegre.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email