IMG_1975

Foci: hatpontos rangadón fogadják a Nagykanizsát

IMG_1975

Foci: hatpontos rangadón fogadják a Nagykanizsát

Május 8-án, 17 órától az egy hellyel és két ponttal előtte álló FC Nagykanizsát fogadja az Ercsi úton az NB III Nyugati csoportjának 35. fordulójában az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Két, hektikus tavaszt produkáló együttes csak össze három fordulóval a bajnokság vége előtt, hiszen a tizenkét győzelemmel, hat döntetlennel és tizenhat vereséggel, 42 ponttal tizenkettedik helyen álló Érdi VSE a tizenhárom sikerrel, öt döntetlennel és ugyancsak tizenhat fiaskóval, 44 ponttal tizenegyedik helyezett FC Nagykanizsát látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Mindkét csapat két mérkőzést játszott a héten, de az érdiek két teljesen ellentétes meccsen vannak túl, hiszen a Kaposvári Rákóczi FC ellen gyenge teljesítménnyel szenvedtek 2–0-s vereséget hazai pályán, azonban ezt hét közben ígéretes játékkal próbálták meg feledtetni a BVSC-Zugló vendégeként, de előnyből végül 2–1-es vereséget szenvedtek.

Noha az FC Nagykanizsa sincs kifejezetten jó passzban, hiszen legutóbbi négy mérkőzésén nyeretlen maradt, de szerdán a Mol Fehérvár FC II-vel hazai pályán, múlt vasárnap pedig Komáromban játszott döntetlent Gombos Zsolt csapata. Azelőtt a zalaiak viszont a BVSC-től idegenben, a Kaposvártól otthon kaptak ki.

A két csapat „őszi” mérkőzésén az FC Nagykanizsa bár 3–0-ra nyert, de ezt úgy tette, hogy az érdieket rengeteg sérülés sújtotta, így többek között az 53 esztendős kapusnak, Nagy Endrének, illetve az asszisztens-edző, Ebedli Zoltánnak is pályára kellett lépnie a találkozón, ahol az érdiek számos fiatallal álltak fel, illetve az utolsó mérkőzésekre reaktivált Béres Ferenc is segítette a csapatot.

Azt megelőzően tavaly „egyenlőbb feltételek” mellett az érdiek 2–0-ra nyertek Nagykanizsán, míg hazai környezetben 1–1-es döntetlent játszottak, ahogy a 2019/20-as csonka idény érdi találkozóján is megosztoztak a pontokon a felek. A 2018/19-es szezonban pedig egygólos idegenbeli érdi siker után az Ercsi úton 1–1-es döntetlent játszottak.

„Az a terv, hogy a BVSC elleni első félidőt továbbmentsük vasárnapra is. A hazai mérkőzéseken valamilyen oknál fogva nem úgy játszunk, mint idegenben, de ezen szeretnénk változtatni. A Nagykanizsa más típusú csapat, mint a BVSC vagy a Kaposvár, hiszen jó fizikai adottságokkal rendelkező játékosai vannak, szóval megpróbáljuk a földön tartani a labdát és abból helyzeteket kialakítani”

– mondta a mérkőzésről Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A május 8-án, vasárnap 17 órakor kezdődő Érdi VSE–FC Nagykanizsa mérkőzést Juhász Bálint vezeti, segítői Urbán Richárd és Holpár Gergely lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 35. forduló
05.08., 17.00: Érdi VSE–FC Nagykanizsa

kiemelt kép: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email