mihalylaszlo_police

Eltűnés miatt keresik Mihály Lászlót

mihalylaszlo_police

Eltűnés miatt keresik Mihály Lászlót

Május 4-én Budapestről, a Szent Imre kórházból tűnt el a 76 éves Mihály László, aki Érdre, Szegedre vagy Hódmezővásárhelyre szeretne eljutni.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mihály László (forrás: police.hu)

A hódmezővásárhelyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 76 éves férfi megtalálásában.

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság 06030-157/27/2022. számon körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Mihály László Antal eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a 76 éves férfi 2022. május 4-én kora este, budapesti tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról.

Mihály László Antal 170 centiméter magas, átlagos testalkatú. Haja ősz.  Eltűnésekor sötét farmert, sötét farmerkabátot és piros sportcipőt viselt. Valószínű, hogy Érdre, Szegedre vagy Hódmezővásárhelyre szeretne eljutni.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval

rendelkezik, hívja a rendőrséget:

a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email