korosi

Tollaslabda: kezdődik az Európa-bajnokság Kőrösi Ágneséknak!

A világranglista 109. helyén álló cseh Tereza Švábíková ellen kezdi meg egyéni szereplését a spanyol fővárosban, Madridban rendezett tollaslabda Európa-bajnokságon az Érdi VSE válogatott sportolója, Kőrösi Ágnes.

Több nemzetközi versennyel és csapatbajnokságokkal hangolódott az április 25. és 30. között a spanyolországi Madridban rendezett tollaslabda Európa-bajnokságra a legfrissebb világranglistán jelenleg 138. helyen álló Kőrösi Ágnes, aki több külföldi egyesület mellett nevelőklubjánál, az Érdi VSE-nél játékos-edzőként tevékenykedik.

Kőrösire nem vár könnyű feladat az első fordulóban, hiszen azzal a cseh Tereza Švábíkovával találkozik, aki 21 éves kora ellenére jelenleg 109. a világranglistán, amely egyelőre karrierje csúcsa is, ráadásul a World Tour ranglistán is az előkelő, 27. helyet foglalja el.

Igaz, Kőrösi a legutóbbi Európa-bajnokságon bizonyította, hogy a legélesebb helyzetekben is lépes a kiváló teljesítményre, hiszen a 2021-es kijevi kontinensviadalon például a legjobb tizenhatig menetelt.

Kőrösi Ágnes és Tereza Švábíková mérkőzése az előzetes kiírás szerint április 25-én, 19 órától kezdődik, melyet a Badminton Europe csatornán élőben közvetítenek.

Ez ide kattintva érhető el!

 

kiemelt kép: Draskovics Ádám/Érdmost.hu, archív

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email