korosi

Tollaslabda: kezdődik az Európa-bajnokság Kőrösi Ágneséknak!

korosi

Tollaslabda: kezdődik az Európa-bajnokság Kőrösi Ágneséknak!

A világranglista 109. helyén álló cseh Tereza Švábíková ellen kezdi meg egyéni szereplését a spanyol fővárosban, Madridban rendezett tollaslabda Európa-bajnokságon az Érdi VSE válogatott sportolója, Kőrösi Ágnes.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több nemzetközi versennyel és csapatbajnokságokkal hangolódott az április 25. és 30. között a spanyolországi Madridban rendezett tollaslabda Európa-bajnokságra a legfrissebb világranglistán jelenleg 138. helyen álló Kőrösi Ágnes, aki több külföldi egyesület mellett nevelőklubjánál, az Érdi VSE-nél játékos-edzőként tevékenykedik.

Kőrösire nem vár könnyű feladat az első fordulóban, hiszen azzal a cseh Tereza Švábíkovával találkozik, aki 21 éves kora ellenére jelenleg 109. a világranglistán, amely egyelőre karrierje csúcsa is, ráadásul a World Tour ranglistán is az előkelő, 27. helyet foglalja el.

Igaz, Kőrösi a legutóbbi Európa-bajnokságon bizonyította, hogy a legélesebb helyzetekben is lépes a kiváló teljesítményre, hiszen a 2021-es kijevi kontinensviadalon például a legjobb tizenhatig menetelt.

Kőrösi Ágnes és Tereza Švábíková mérkőzése az előzetes kiírás szerint április 25-én, 19 órától kezdődik, melyet a Badminton Europe csatornán élőben közvetítenek.

Ez ide kattintva érhető el!

 

kiemelt kép: Draskovics Ádám/Érdmost.hu, archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email