19-IMG_9817

Foci: fontos hazai meccsen javíthat az Érdi VSE

19-IMG_9817

Foci: fontos hazai meccsen javíthat az Érdi VSE

Két vereség után április 17-én, vasárnap 17 órától hazai pályán, a Balatonfüredi FC ellen javíthat az Érdi VSE az NB III Nyugati csoportjának 31. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt együttese előbb múlt vasárnap hazai pályán szenvedett 3–0-s vereséget a Pápai Perutz FC-től, majd a hétközi, Tatabányai SC elleni idegenbeli találkozón Gera Dávid góljával még vezetett az Érdi VSE, erre a házigazdák öt góllal válaszoltak, végül Bartos Norbert alakította ki az 5–2-es végeredményt.

Az érdiekre a 31. fordulóban is fontos mérkőzés vár, hiszen azt a Balatonfüredi FC-t fogadják, amely a Kelen SC-hez hasonlóan 33 pontot gyűjtve egyelőre sikeresen menekül a kiesés elől. A Veszprém megyeiek kilenc győzelemmel, hat döntetlennel és tizenöt vereséggel állnak a tizenötödik helyen. Tavaszi formájuk bár jónak mondható, kevésbé kiegyensúlyozott, hiszen Borgulya István együttese többek között a Pápát otthon, a Kaposvárt és a Nagykanizsát idegenben győzte le, de nyolcat hintett például az Andráshidának és Sopronban is győzött. Emellett viszont Komáromban döntetlent játszott, de az ETO Akadémia vendégeként, Tatabányán és legutóbb hazai környezetben a Mol Fehérvár FC II-től is vereséget szenvedett.

Koós Gáborék szempontjából is fontos három pontról dönt a mérkőzés, hiszen az Érdi VSE jelenleg a tizenegyedik helyet foglalja el tizenegy győzelemmel, öt döntetlennel és tizennégy vereséggel. A 38 ponttal az érdiek bár két és három ponttal megelőzik a mögöttük álló Mol Fehérvár FC II-t és ZTE FC II-t, hátrányuk két pont az előttük álló Kaposvári Rákóczi FC-hez képest.

 

Nekünk a védekezésünket kell rendbe rakni, mert úgy gondolom, a felfeléjátékban veszélyesek vagyunk. A védekezésünk azonban nem áll össze, mert szinte minden hétvégén más játszik más posztokon, ez nem szerencsés, de gyakoroljuk. Most megint más fog játszani, mint eddig. Bízzunk benne, hogy összeáll a védekezésünk!

– fogalmazott Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője.

A két csapat a 12. fordulóban találkozott egymással, amikor az érdiek a Szabó Bence által értékesített tizenegyesre három góllal feleltek és 3–1-es sikerrel távoztak a Balaton-partiaktól. Az előző szezonban Balatonfüreden és Érden is 1–1-es döntetlent játszottak a csapatok. Azt megelőzően a 2015/16-os szezonban találkoztak a felek, amikor Érden 2–2-es döntetlent játszottak, míg Balatonfürediek 3–0-s érdi győzelem született.

Az április 17-én, vasárnap 17 órakor kezdődő Érdi VSE–Balatonfüredi FC mérkőzést Takács Ákos vezeti, segítői Sztányi Tibor és Szilágyi Zsolt lesznek.

NB III, Nyugati csoport, 31. forduló
04.17., 17.00: Érdi VSE–Balatonfüredi FC

Az NB III-as együttes mellett a Pest megyei női 3/4 pályás bajnokság alsóházi rájátszásában szereplő felnőtt női együttes szombaton 18 órától az Ercsi úti Sporttelepen pótolja az első fordulóból elhalasztott Kelen SC III elleni mérkőzését.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, alsóház, C-csoport, 1. fordulóból pótolt mérkőzés
04.16., 18.00:
Érdi VSE–Kelen SC III

kiemelt kép: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email