22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: ezúttal négy érem Pestszentimréről

Három arany- és egy bronzérmet szereztek a Masters SE akrobatikus rock’n’rollosai a hétvégi kickdance és területi bajnokságon a Pestszentimrei Sportkastélyban.

Az érdi klub szervezésében megvalósuló versenyen a kickdanceeseknél a Little Heroes serdülő nagyformáció és Bartha Tamás és Silingi Petra children párosa is aranyérmes lett, míg a Mystic serdülő kisformáció a negyedik helyen végzett.

A területi bajnokságon pedig a Mastersből az Original children kisformáció is megnyerte kategóriáját, az AntiGravity juveniles nagyformáció bronzérmes lett, míg a Treasure ladies dance kisformáció a negyedik helyen zárt.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email