22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: még az ág is húzza a VMG-t

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: még az ág is húzza a VMG-t

Újabb meghatározó játékosa vált ki sérülés miatt és sorozatban negyedik vereségét szenvedte el a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának 14. fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán a BKG-Veresegyház vendégeként a Gia Form-VMG DSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szántó András, Radnai Rudolf, Riskó Dávid, Felházi Barna és Valaczkay Gábor nélkül, öt felnőtt és két junior játékossal állt ki a BKG-Veresegyház elleni idegenbeli mérkőzésére a Gia Form-VMG DSE férfi kosárlabdacsapata.

Az NB II Közép A-csoportjának 14. fordulójából elhalasztott mérkőzés hétközi pótlásán a tartalékos érdi együttes az első negyedben még próbálta tartani a lépést, de a hazaiak ötpontos előnyüket a nagyszünetre 23 pontosra duzzasztották (50–27), majd a fordulás után is növelték a különbséget, miközben az érdiektől újabb játékos, Miháczi Ádám is megsérült, így a VMG végül 87–49-es vereséget szenvedett.

Az érdiek legközelebb csak április 24-én lépnek pályára, amikor 16 órától a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában látják vendégül a KKS csapatát.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 14. fordulóból pótolt mérkőzés
BKG-Veresegyház–Gia Form-VMG DSE 87–49 (22–17, 28–10, 20–11, 17–11)

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email