22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: gödörben a harmadszor veszítő VMG

22_03_29_erdmost_nincskep

Kosár: gödörben a harmadszor veszítő VMG

A játékos-edző, Valaczkay Gábor mellett további három meghatározó játékos is sérüléssel bajlódik, így csupán öt felnőtt és két juniorkorú játékossal állt ki a Gia Form-VMG DSE az Újpest-MT II elleni idegenbeli mérkőzésére, melyet 81–52-re veszített el az NB II Közép A-csoportjának 24. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A VMG az elmúlt hét fordulóban hazai pályán szenvedett vereséget a Józsefvárosi KC-tól és a Kiss Lenke KA-tól, de a vereségek mellett az együttes több játékosát is nélkülözni kényszerül sérülés miatt.

Az Újpest-MT II elleni idegenbeli mérkőzésen három meghatározó játékos mellett az elmúlt mérkőzésen egy könyökös után bordarepedést szenvedő játékos-edző, Valaczkay Gábor sem volt bevethető, így az együttest a nemrég vezetőedzőnek kinevezett eddigi másodedző, Horváth István irányította a fővárosiak ellen.

A mérkőzést a hiányzók ellenére sem kezdte rosszul a VMG, hiszen az első negyed végén még csak hárompontos hátrányban volt (21–18), de a második tíz percben újabb öt ponttal növelte a különbséget az Újpest (36–28).

A nagyszünet után pedig egyre jobban elfáradtak a vendégek, akik a harmadik negyedet tizenhárom, a negyediket nyolc ponttal veszítették el, így végül 81–52-es vereséget szenvedtek.

„Szép lassan felőröltek minket fizikálisan. A két juniorkorú játékosunk, Nagy Domonkos és Mágori Ferenc bátran és jól szálltak be a meccsbe, aminek örülhetünk, de ritkán látható szerencsétlen szériában vagyunk. A fél csapatunk sérült, így igazán nincs mit mondani szakmai szempontból. Nagyon köszönöm a hadrafogható játékosoknak a kitartó küzdést”

– summázta a mérkőzést Valaczkay Gábor.

A Gia Form-VMG DSE azonban nincs könnyű helyzetben, hiszen az újpesti vereség után április 12-én, kedden a BKG-Veresegyház vendégeként lép pályára 20.30-tól.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 24. forduló
Újpest-MT II–Gia Form-VMG DSE 81–52 (21–18, 15–10, 26–13, 19–11)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email