Siófokon lép pályára az ÉRD, elődöntős lehet a Kőrösi, a Pápát fogadják az Érdi VSE labdarúgói, a VMG Újpesten, a Delta Szombathelyen lép pályára. A Kárpáti Farkasokra hét hazai és egy idegenbeli meccs vár, de a baseballosok, az úszók, a birkózók, a tollaslabdázók és a vívók is megméretik magukat.

KÉZILABDA

Április 9-én a tabella hatodik helyén álló Siófok KC vendégeként lép pályára a K&H női kézilabda liga 21. fordulójában az ÉRD női kézilabdacsapata, amely a szezon hajrájában három közvetlen riválissal is összecsap.

A mérkőzést a Siófok KC YouTube-csatornán élőben közvetítik!

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

K&H női kézilabda liga, 21. forduló
04.09., 18.00: 
Siófok KC–ÉRD

Április 8-án, pénteken, 19.30-tól rendezik a visszavágót a Pest megyei férfi kézilabda másodosztály negyeddöntőjében, amikor az alapszakaszt hibátlan mérleggel megnyerő Kőrösi KDSE az Erdőkertesi SE-t látja vendégül a Treff Sportcsarnokban.

Az első, múlt héten rendezett mérkőzésen az érdiek kiütéssel nyertek 41–18-ra, így kényelmes helyzetből várhatják a visszavágót.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, negyeddöntő, visszavágó
04.08., 19.30: 
Kőrösi KDSE–Erdőkertesi SE

LABDARÚGÁS

Április 10-én, 16 órától a tabella ötödik helyén, 46 ponttal álló Pápai Perutz FC-t látja vendégül az NB III Nyugati csoportjának 29. fordulójában, az Ercsi úti Sporttelepen az eddig 38 pontot gyűjtő és ezzel tizedik Érdi VSE.

Részletes beharangozónk ide kattintva olvasható!

NB III, Nyugati csoport, 29. forduló
04.10., 16.00: 
Érdi VSE–Pápai Perutz FC

Az Érdi VSE NB III-as labdarúgói mellett szombaton 16 órától a Pest megyei 3/4 pályás bajnokság alsóházi rájátszásában érdekelt felnőtt női együttes is pályára lép, hiszen a C-csoport harmadik körében a Pátyi SE-t látja vendégül az Ercsi úti Sporttelepen.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, alsóház, C-csoport, 3. forduló
04.09., 16.00:
 Érdi VSE–Pátyi SE

RÖPLABDA

Az alsóházi rájátszást hibátlan mérleggel vezető Haladás VSE-hez látogat Szombathelyre a Delta RSE Érd női röplabdacsapata. Az NB II nyugati csoportjának alsóházi rájátszásában a Vas megyeiek eddigi hét mérkőzésük közül ötöt 3:0-ra, kettőt pedig 3:1-re nyertek meg, így a két győzelemmel és öt vereséggel álló érdieknek extra teljesítményre van szükségük a győzelemhez.

Női röplabda NB II, Nyugati csoport, alsóház, 8. forduló
04.10., 16.00:
 Haladás VSE–Delta RSE Érd

KOSÁRLABDA

A tabella ötödik helyén, 16 győzelemmel és 5 vereséggel álló Újpest-MT II vendégeként lép pályára a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának 24. fordulójában, április 9-én, szombaton 14.30-tól a kilencedik helyen 10 győzelemmel és 12 vereséggel álló érdi Gia Form-VMG DSE.

Férfi kosárlabda NB II Közép A-csoport, 24. forduló
04.09., 14.30: 
Újpest-MT II–Gia Form-VMG DSE

JÉGKORONG

Bár már közeledik a szezon vége, még így is számos mérkőzés vár a Kárpáti Farkasok jégkorongcsapataira, hiszen az U14-esek számára is folytatódik az 5-12. helyért rendezett helyosztó, míg az U12-esek három mérkőzést is játszanak a Magyar Kupában, ahol a korosztálytól eltérően már számolják az eredményeket. Emellett az U8-asok számára az Érdi Jégcsarnokban rendezett kék tornával ér véget a szezon.

U14, 5-12. helyért
04.09., 12.45: 
Kárpáti Farkasok–OHA
U12, Magyar Kupa, kék, 04.10.
8.30:
 Kárpáti Farkasok–Sportországi Cápák
9.45: Kárpáti Farkasok–Vasas SC
U12, Magyar Kupa, sárga, 04.10
11.15:
 FTC-Telekom–Kárpáti Farkasok
U8, kék bajnokság, Érdi Jégcsarnok, 04.10.
12.30: 
Kárpáti Farkasok–GP Szegedi Vízmű
12.50: Kárpáti Farkasok–Debreceni HK
13.25: KMH–Kárpáti Farkasok
13.45: GP Szegedi Vízmű–Kárpáti Farkasok

BASEBALL/SOFTBALL

Miközben az Érd Aeros felnőtt férfi NB I-es csapata már harmadik mérkőzésére készül vasárnap az Óbuda Warriors vendégeként, hétvégén az Érdi Baseball és Softball Club NB I-es női softballcsapata, a Wildcats is elkezdi a szezont, hiszen április 9-én két mérkőzéssel is megismétli a tavalyi, Budapest Red Wolves elleni döntőt.

Rajtuk kívül az NB II-es számára is elkezdődik a baseballidény, hiszen szombaton 14 órától az Érd Angels a Hungarian Astrosszal csap össze a Mecset utcai pályán, míg az U12-esek a második fordulóban Jánossomorján vendégszerepelnek.

Baseball NB I, 3. forduló
04.10., 11.00: Óbuda Warriors–Érd Aeros
Softball NB I, 1. forduló, 04.09.
11.00: 
Érd Wildcats–Budapest Red Wolves
13.00: Érd Wildcats–Budapest Red Wolves
Baseball NB II, 1. forduló
04.09.,14.00: 
Érd Angels–Hungarian Astros
U12
04.09., 11.00: 
Jánossomorja Rascals–Érd Indians

BIRKÓZÁS

Az Érdi Spartacus SC egy birkózója, Narancsik Levente vesz csak részt a hétvégén Kaposváron a diák I-es korosztálynak rendezett kötöttfogású országos bajnokságon.

ÚSZÁS

Hétvégén Kecskeméten vesz részt az Érdi Vízisport Kft. három úszója, hiszen itt rendezik a XI. fedettpályás nyílt szenior országos bajnokságot és hatodik alkalommal a Duna Kupa csapatversenyt. Az érdi klubból Baranyai Gergely 50 méter gyorson és 200 méter vegyesen, Kőhalmi András 50 és 100 méter gyorson és mellen, illetve 200 vegyesen, Tóth Csaba pedig 200 méter pillangón áll rajtkőre.

TOLLASLABDA

Április 8. és 10. között Kiskunfélegyházán rendezik a tollaslabdázók diákolimpiai országos döntőjét, ahol tíz érdi diák képviseli iskoláját négy korcsoportban.

Érdi indulók, tollaslabda, diákolimpiai országos döntő, 04.08-10., Kiskunfélegyháza
1. korcsoport
fiúk: 
Bojtár Áron, Bojtár Boldizsár
2. kcs.
lányok: 
Dudás Laura, Horvát Hanna
fiúk: Horváth Adrián
3. kcs.
lányok: 
Fekete Dóra
fiúk: Dancs Olivér
4. kcs
lányok: 
Fekete Tímea
fiúk: Kovács Marcell, Zsarnai Milán

VÍVÁS

Az érdi központú regionális vívóklub, a Danubius RSC 28 párbajtőrözője is pástra lép a hétvégén Szolnokon rendezendő Nyuszi Kupán. A meghívásos versenyen a legkisebbektől a kadetekig a haladók és a sportágat újonnan kezdők külön-külön mérik össze tudásukat.

A Danubius RSC indulói a szolnoki Nyuszi Kupa meghívásos versenyen
Csibe: 
Balogh Dominik
Törpici: Gaál Zétény, Klicsu András, Kaszás Lili, Pásztor Emília
B kategória: Krapfel Botond
Bambi ,B’ kategória: Herczegh Dóra, Rimely Dénes
Gyermek: Nogula Mór, Pásztor Patrik
B kategória: Pötyő Csaba, Vukov Mátyás, Andracsek Zorka, Tóth-Oborni Dorottya
Újonc ,B’ kategória: Lotz Benedek, Szűcs Bence, Danics Dóra
Serdülő: Jónás Balázs, Mócsa Martin, Antal Csenge, Kukla Balázs
B kategória: Bordás Katica, Kulcsár Móni
Kadet: Veres Máté, Kiss Bálint, Kiss Marcell, Hajdu Laura
B kategória: Czimmerman László

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email