jegkorong_KarpatiFarkasokU16_BaloghIstvan_220320

Jégkorong: szerdán itthon javíthat a Kárpáti Farkasok

jegkorong_KarpatiFarkasokU16_BaloghIstvan_220320

Jégkorong: szerdán itthon javíthat a Kárpáti Farkasok

6–3-as vereséget szenvedett Székesfehérváron, az Ifj. Ocskay Gábor NJA-tól az U16-os bajnokság 3. helyéért rendezett, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc harmadik mérkőzésén a Kárpáti Farkasok jégkorongcsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A párharc első két felvonását egyaránt a hazai csapat nyerte, hiszen előbb az Ifj. Ocskay Gábor NJA győzött 4–3-ra, de erre a Kárpáti Farkasok egy 5–3-as sikerrel felelt az Érdi Jégcsarnokban.

A harmadik, Székesfehérváron rendezett mérkőzésen bár a hazaiak szereztek vezetést, Kuminka Zsombor hamar egyenlített. A harmad végén mégis a vendéglátó tudott meglépni két góllal (3–1).

A második játékrészben Tóth Flórián hozta közelebb a Farkasokat, de erre ismét válaszolt az Ifj. Ocskay Gábor NJA, amely a harmadik harmad elején még kétszer vette be az érdiek kapuját, amely után hiába volt eredményes másodszor is Kuminka Zsombor, az érdiek ennél közelebb már nem tudtak kerülni és végül 6 – 3-as vereséget szenvedtek.

Az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharc negyedik mérkőzését április 6-án, szerdán 19.15-től rendezik Érden. Amennyiben a Kárpáti Farkasok győz, úgy a mindent eldöntő ötödik mérkőzésre április 10-én, vasárnap kerül sor Székesfehérváron.

U16, 3. helyért, 3. mérkőzés
Ifj. Ocskay Gábor NJA–Kárpáti Farkasok 6–3 (3–1, 1–1, 2–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Kuminka Zs. (5., 47. perc), Tóth F. (28. p.)

kiemelt kép: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email