szikratoroklaszlo_220112

Megint a Szikrát lehet támogatni a Civil Liciten

szikratoroklaszlo_220112

Megint a Szikrát lehet támogatni a Civil Liciten

Április 2. az Autizmus világnapja, amelyhez kapcsolódóan a hónapban a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen befolyt összeggel a Szikra Tehetséggondozó Egyesület nyári, autista gyermekeknek szervezendő táborát támogathatjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Márciusban az ukrajnai menekültek javára gyűjtöttek a Civil Licit Érd jótékonysági árverésen is, de ezúttal kedvezményezettként a 2030 Egyesületet nevezték meg a licit alapítói, akik az összegyűlt összeget százezer forintra egészítették ki, melyből három digitális lázmérőt, két vérnyomásmérőt, két vércukorszintmérőt, orrcseppeket, köhögés elleni szirupokat és egyéb vény nélküli kiegészítőket vásároltak, majd juttattak el a Vöröskereszt érdi szervezete számára, akik pedig az ukrajnai menekültek felé továbbítják azokat.

Áprilisban pedig új kedvezményezettje van a Civil Licit Érdnek, hiszen már harmadszor gyűjtenek a Szikra Tehetséggondozó Egyesületnek, amely tervei szerint idén is megrendezné autista gyermekeknek szóló ingyenes táborát.

Az egyesület először 2020-ban tartott tábort, azért, mert az autista gyermekeket nem fogadták az állami finanszírozású Erzsébet táborokban és fizetős táborokban a speciális ellátásuk vagy szakemberhiány miatt. Akkor első körben negyven, 2021-ben pedig hetven gyermeket tudtak táboroztatni a közösségi összefogásnak és gyűjtéseknek köszönhetően, illetve 2020-ban az Év Közösségi Kezdeményezése díjat is kiérdemelték.

2022-ben a Szikra Tehetséggondozó Egyesület tervei szerint már húsz csoportot, azaz száz gyermeket fogadnának, de a mellettük dolgozó gyógypedagógusok és segítők finanszírozásához a lakosság támogatását kérik.

Szikra Tehetséggondozó Egyesület
16200223-10124440-00000000
Tárgy: Szikra tábor 2022

Ezen felül áprilisban ismét a Szikra lett a Civil Licit Érd kedvezményezettje, azaz a csoportban felajánlott termékek és szolgáltatások eladásából befolyt összeggel a Szikra táborát támogatják.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület a Civil Licit mellett saját csoportjában, illetve az adjukossze.hu oldalon is gyűjt.

A Civil Licit Érd csoporthoz ide kattintva tud csatlakozni!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email