22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus rock&roll: létszámhiány ellenére is ezüstig jutottak

A Masters SE hatfős Original children kisformációjának egyik tagja betegség miatt nem tudott részt venni a Pécsen rendezett országos versenyen, ennek ellenére az egység remek produkcióval ezüstérmet érdemelt ki.

A klub honlapjának Sárdi Anita, a Masters SE elnöke, vezetőedzője úgy fogalmazott: a váratlan hiányzás miatt a csapatnak a helyszínen kellett átalakítania a térformákat, amely mindenképp növeli az elért eredmény értékét.

Az Originalon kívül a Masters SE First juveniles kisformációja is részt vett a pécsi viadalon, ahol bár több sérült versenyző ellenére is döntőbe jutott az egység, de végül hatodik helyen zárt, míg a Treasure ladies dance kisformáció első versenyén a nyolcadik helyezést érte el.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email