IMG_8085

Jégkorong: otthon egyenlített a Kárpáti Farkasok

IMG_8085

Jégkorong: otthon egyenlített a Kárpáti Farkasok

A Székesfehérváron elszenvedett 4–3-as vereség után az Érdi Jégcsarnokban elért 5–3-as sikerrel egyenlítette ki az Ifj. Ocskay Gábor NJA elleni, az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcot a Kárpáti Farkasok U16-os jégkorongcsapata a korosztályos bajnokság harmadik helyéért vívott csatában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

David Minárik tanítványai kiválóan kezdték az Érdi Jégcsarnokban rendezett szerdai mérkőzést, hiszen az első harmad utolsó öt percében sorrendben Horváth Alex, Barna Olivér és Keszthelyi Csaba is bevette a Fejér megyeiek kapuját.

A második húsz percben bár hátrányukból két gólt is ledolgoztak a vendégek, sőt, a harmadik felvonás elején egyenlítettek is, de a Kárpáti Farkasok nem engedte ki kezei közül a sikert és a hajrában Nagy Benjámin és Polgár Lázár góljaival végül 5–3-ra nyert, így 1–1-re módosította az egyik fél harmadik győzelméig tartó bronzpárharcot.

A harmadik mérkőzést április 3-án rendezik Székesfehérváron, míg a negyediket április 6-án, illetve amennyiben szükséges, a mindent eldöntő ötödik mérkőzésre április 10-én kerül sor.

U16-os jégkorongbajnokság, 3. helyért, 2. mérkőzés
Kárpáti Farkasok–Ifj. Ocskay Gábor NJA 5–3 (3–0, 0–2, 2–1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Horváth A. (15. perc), Barna O. (16. p.), Keszthelyi Cs. (19. p.), Nagy B. (55. p.), Polgár L. (59. p.)

További, a Kárpáti Farkasokhoz kapcsolódó hír, hogy az együttes U12-es csapata a Dunaújvárosban immár nyolcadszor megrendezett Steel Bulls Cup nemzetközi tornán ezüstérmet szerzett, miután a döntőben kapott csak ki az UTE-tól, míg az U8-as korosztály tizenegy mérkőzést játszott, melyek közül négyet nyert meg, két döntetlen és öt vereség mellett, így nyolcadik helyen zárt a tizenhat együttes között.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email