Ragyogj Kéken! Sétálj Érden!

Ragyogj kéken, sétálj Érden szombaton!

Ragyogj Kéken! Sétálj Érden!

Ragyogj kéken, sétálj Érden szombaton!

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület szombaton az Autizmus Világnapja alkalmából idén is megrendezi a Ragyogj kéken, sétálj Érden eseményt. Az ÉrdFM 101.3 Zónázó című műsorában Szabó Beáta beszélgetett Zádori Henriettával, az egyesület vezetőjével.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 2. az Autizmus Világnapja, ez alkalomból rendezi meg szombaton a Szikra Tehetséggondozó Egyesület az eseményt, melynek célja, hogy felhívják a figyelmet az autizmusra és az Érden élő autista gyermekekre, felnőttekre.

„Jelen pillantban minden 16. család érintett az autizmsuban, egyre többen vagyunk és fontos lenne, hogy elfogadjanak minket. Mi nem látjuk, hogy javulna a helyzetünk, ezért fontos beszélni róla.”- fogalmazott Zádori Henrietta.

Az eseményen gyógypedagógusok, szakértők is lesznek és lehetőség nyílik beszélgetni egymással. 14 órakor kezdődik az esmény a Földrajzi Múzeum kertjében, ahol sok gyermek is fellép majd, akik többek között versekkel is készülnek. 16 órakor indulnak egy közös, figyelemfelhívó sétára a Budai úton, 16.30-kor pedig gyermekoncerttel várnak minden gyermeket és szülőt, a Mézengúzok Zenekar lép majd fel.

A szervezők azt kérik, hogy aki teheti viseljen magán valamilyen kék ruhadarabot, ezen kívül pedig kék színű vattacukorral is készülnek a gyermekeknek, sőt este 20 és 21 óra között kékkel világítják majd meg a Városházát.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email