22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március 30-án, szerdán 19 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központban Anyósülés címmel Kovács András Péter önálló estjét mutatja be.

Április 1-jén, pénteken 18 és 20 óra között tartja meg a Földrajz Éjszakája elnevezésű programját a Magyar Földrajzi Múzeum, amely az egész családnak szóló kalandjátékkal várja az érdeklődőket az ingyenes eseményen.

Április 2-án, szombaton 14 és 18 óra között rendezi meg a Szikra Tehetséggondozó Egyesület az Autizmus Világnapja alkalmából a „Ragyogj kéken! Sétálj Érden!” programját, amivel az autizmussal élők problémáira és az elfogadás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet.

Április 6-án, szerdán a Gyermekkönyvtárban a Költészet napi rajzpályázat eredményhirdetésére kerül sor, ugyanezen a napon, 17 órától a Felnőttkönyvtárban a Poly-Art Alapítvány találkozóját rendezik meg.

Április 6-30. között a Parkvárosi Fiókkönyvtárban kiállítás látható húsvéti képeslapokból.

Április 9-én, szombaton 14 órától ismét várják a gyerekeket közös mesehallgatásra és kézműves foglalkozásra a Parkvárosi Közösségi Házban. A mesemondó ezúttal Jaksity Katalin műsorvezető lesz.

„Idősen, aktívan Érden” – ingyenes idősügyi programsorozat

A Szepes Gyula Művelődési Központ „Idősen, aktívan Érden” ingyenes idősügyi programsorozata az alábbi eseményekkel várja az érdi 65 év felettieket: Szerdánként 10 órakor a Szociális Gondozó Központ Topoly utcai épületében, csütörtökönként 10 órakor pedig a Szepes Gyula Művelődési Központban senior gerincjógán vehetnek részt az érdeklődők. Ha szeretne 100 évig élni, 3-1-2 meridiántornával várják a 65 év felettieket minden kedden és szerdán 9 órától a Szepes Gyula Művelődési Központban, illetve keddenként 8-tól és péntekenként 14 órától a Parkvárosi Közösségi Házban.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email