KramerPeter_220324

Érdi bokszolóért szoríthatunk pénteken!

KramerPeter_220324

Érdi bokszolóért szoríthatunk pénteken!

Newcastleben lép a szorítóba péntek este Krämer Péter, profi ökölvivő, hogy mérkőzést vívjon angol ellenfelével Mark Dickinsonnal. Az érdi bokszoló már Angliában van, onnan jelentkezett be az Érd FM 101.3 reggeli műsorában a Bundáskenyérben. A meccset az Eurosport élőben közvetíti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly szeptemberben a Bozai Box Club színeiben versenyző Krämer Péter már járt Angliában, ahol egy hatmenetes mérkőzésen pontozással kikapott Jack Flatley ellen. A vereség után úgy fogalmazott, a jövőre nézve biztató teljesítményt nyújtott, és megy tovább, így most újra szorítóba lép, hogy kiálljon Mark Dikinson ellen. A 22 éves angol sportoló korábban korosztályos Európa-bajnok volt, ez lesz profiként a harmadik meccse. Péter szerint nem lesz könnyű dolga, de három hónapja nagyon komolyan készül a pénteki találkozóra.

A Bundáskenyérben a mérlegelés előtt nyilatkozott: azt mondta kiválóak a körülmények, így nyugodtan és légzéstechnika segítségével készül a péntek esti gálára, amit a Newcastle Arénában rendeznek meg és az Eurosport élőben közvetít.

Hallgassa meg a Krämer Péterrel készült interjúnkat!

Fotó: Universal Boxing Organization (UBO)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email