KramerPeter_220324

Érdi bokszolóért szoríthatunk pénteken!

Newcastleben lép a szorítóba péntek este Krämer Péter, profi ökölvivő, hogy mérkőzést vívjon angol ellenfelével Mark Dickinsonnal. Az érdi bokszoló már Angliában van, onnan jelentkezett be az Érd FM 101.3 reggeli műsorában a Bundáskenyérben. A meccset az Eurosport élőben közvetíti.

Tavaly szeptemberben a Bozai Box Club színeiben versenyző Krämer Péter már járt Angliában, ahol egy hatmenetes mérkőzésen pontozással kikapott Jack Flatley ellen. A vereség után úgy fogalmazott, a jövőre nézve biztató teljesítményt nyújtott, és megy tovább, így most újra szorítóba lép, hogy kiálljon Mark Dikinson ellen. A 22 éves angol sportoló korábban korosztályos Európa-bajnok volt, ez lesz profiként a harmadik meccse. Péter szerint nem lesz könnyű dolga, de három hónapja nagyon komolyan készül a pénteki találkozóra.

A Bundáskenyérben a mérlegelés előtt nyilatkozott: azt mondta kiválóak a körülmények, így nyugodtan és légzéstechnika segítségével készül a péntek esti gálára, amit a Newcastle Arénában rendeznek meg és az Eurosport élőben közvetít.

Hallgassa meg a Krämer Péterrel készült interjúnkat!

Fotó: Universal Boxing Organization (UBO)

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email