darts_bezzeg

Darts: eseménydús napok után az érdiek

Néhány nap alatt három versenyen is jártak az Érd-EL SE dartsosai, akik nem csak tapasztalatokat szereztek, hiszen Bezzeg Nándor előbb a fővárosban, majd Jászladányban nyert tornát, míg Dömsödön Kulich Balázs lett ezüstérmes.
Előbb hat játékossal vettek részt az érdiek a múlt szerdai, Snooker Akadémia által rendezett fordulón, amely Bezzeg Nándor sikerét hozta, aki kilenc mérkőzésen mindössze három leget veszített. Mögötte az érdiektől Kecskeméti Attila kilencedik, Bakity Alex, Lindmayer Zsolt, Tekauer Norbert és Tekauer Gréta egyaránt a 17. helyen végzett a 24 fős mezőnyben.

Ezt követően Bezzeg Nándor szombaton már a Jászladányi ESE által rendezett fordulón állt tábla elé, ahol tíz 180-ast dobott és a Fenyvesi László elleni döntőben tizenegy nyílból nyert leget (a tökéletes leg dartsban kilenc nyíl – a szerk.), végül 80,68-as átlaggal lett aranyérmes.

Az érdiek ezután sem álltak le, hiszen az egyesületből nyolcan vettek részt a Dömsöd-Kunszentmiklós Darts Egyesület által rendezett versenyen. A rekordszámú nevezőt, 35 főt hozó eseményt a hazaiak játékosa, Eisenhoffer András úgy nyerte meg az érdiek ezüstérmesként záró versenyzője, Kulich Balázs ellen, hogy az érdi már 3 – 0-ra is vezetett, a mindent eldöntő duplát viszont hajnali 3 óra 45 perc körül dobta a hazai dartsos.

A viadalon Kulich Balázs ezüstje mellett Lindmayer Zsolt és Tekauer Norbert ötödikként, Simon János és Veress Gréta 17. helyen, Sorger Antónia, Tekauer Gréta és Tekauer Patrik pedig 33. helyen végzett.

kiemelt kép: Domonkos Bálint/archív

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email