platanfak_favagoutca_220317

Folytatódik a fásítási program

platanfak_favagoutca_220317

Folytatódik a fásítási program

A MOL támogatásával, az Országos Erdészeti Egyesület koordinálásával tíz platánfát ültettek el Érden a Favágó utca és a Búvár utca sarkán, hogy a közeli óvoda, játszótér és parkoló a közeljövőben minél több árnyékot kapjon a területen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint László Ferenc, Érd Megyei Jogú Város Önkormányzatának kommunikációs vezetője az Érd TV-nek ismertette, a MOL támogatásával, az Országos Erdészeti Egyesület koordinálásával megvalósuló programban újabb fákat ültetnek el városszerte.

Tíz platánfát a Favágó utca és a Búvár utca kereszteződéséhez, az óvoda, a játszótér és parkoló mellé ültettek, hogy a jövőben nagyra növő fák minél több árnyékot adjanak a területnek. László Ferenc elmondta azt is, a közelmúltban a Papi földeken közel száz fát ültettek el, emellett a közeljövőben újabbakat telepítenek, hiszen a program részeként további tíz fát érdi intézmények kapnak meg.

Elmondta azt is, a most elültetett platánok reményeik szerint már viszonylag rövid idő múlva is képesek lesznek árnyékot vetni, de hogy a fák ne száradjanak ki, azok utógondozását a következő hetekben az ÉKFI végzi. Hozzátette, az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény is vásárolt hatvan fát a városi fásítási programhoz.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email