ukranarvagyerekek_Csl_fb_220317

Elbúcsúztak az árva ukrajnai gyermekek

ukranarvagyerekek_Csl_fb_220317

Elbúcsúztak az árva ukrajnai gyermekek

Március 17-én reggel elhagyta Érdet és a Szociális Gondozó Központ Topoly utcai épületét az ukrajnai árvaházból érkező tíz gyermek és kísérőjük, akik München felé vették az irányt, de ezt megelőzően érzelmes levélben köszönték meg az érdiek segítségét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Minderről Csőzik László polgármester számolt be, aki egy búcsúlevelet kapott az ukrajnai gyermekektől, melynek tartalmát közösségi oldalán osztotta meg.

„Mi, ukrajnai gyerekek hálásan köszönjük az Önök kedvességét, jószívűségét. Köszönjük a sok türelmet, amit kaptunk Önöktől. Köszönjük az ételt, a ruhákat, és hogy gyógyítottak, ha kellett. Mi azt szeretnénk, ha soha nem lenne háború, hogy minden gyerek feje fölött békés legyen az ég, vidáman süssön a nap, s hogy a gyerekek soha ne hallják azt a szót, hogy háború, hogy ne rakétázzanak és bombázzanak, hogy az anyák gyerekeket szüljenek, ne pedig temetni kelljen őket, s hogy a gyerekek ne maradjanak árván. Velünk ez történt. Mi elszöktünk a háború elől, és Önök befogadtak minket a családjaikba. Nagyon hálásak vagyunk Önöknek ezért. Isten áldja és óvja mindannyiukat! A Fedorjak-család árvaházi gyerekei: Irina mama, Daria, Irina,Ljuba, Szofia, Éva, Snizhana, Olekszandr, Lev, Elnur és Artem”

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email