erdkorbe2_210917

Egy szebb útvonalon haladhat az ÉrdKörbe

erdkorbe2_210917

Egy szebb útvonalon haladhat az ÉrdKörbe

Egy kellemes séta- és kerékpáros túraútvonal létrehozásáért szemétszedő akciót hirdet a 6-os út és M6-os közötti kiserdőhöz az Érd Körbe Egyesület és az önkormányzat március 19-re, szombatra. A megtiszítandó részen áthaladnak majd a kerékpárosok április 24-én az ÉrdKörbén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Idén ünnepli az első Érd Körbe huszadik évfordulóját az Érd Körbe Egyesület, amely az április 24-én tartandó jubileumi városkerülő túrájára egész napos programsorozattal készül a Papi földeken, miközben a résztvevőket új útvonalon vezeti keresztül a városon.

Az esemény előtt közösségi szemétszedést szerveznek, hogy az útvonal még szebb és tisztább legyen, számolt be az Érd FM 101.3 reggeli műsorában az ÉrdKörbe alapító-főszervezője, Csengeri Attila.

A 6-os út és az M6-os közötti kiserdő autóval a Budafoki útról, a Bodrog utcával szembeni Törökbálinti Á.G. leágazó útról közelíthető meg.

A 15 és 18 óra között tartó szemétszedésre érkezőktől kérik, hogy kesztyűt, kéziszerszámot hozzanak magukkal, míg a nagyobb szerszámokról, zsákokról és munkagépekről az önkormányzat gondoskodik.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email