kezi_fiatalok_220316

Női kézi: négy saját nevelésű fiatal is hosszabbított Érden!

kezi_fiatalok_220316

Női kézi: négy saját nevelésű fiatal is hosszabbított Érden!

Hivatalos honlapján jelentette be az ÉRD női kézilabdacsapata, hogy négy saját nevelésű játékosának is 2024-ig meghosszabbította szerződését. Ennek értelmében a junior válogatottban is bizonyító Csáki Lilla és Kiss Dorottya mellett Kóka Mariann és Landi Gabriella is marad a klubnál.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint a klubhonlap emlékeztet, két éve komoly fiatalítás kezdődött Érden, melynek eredményeként egyre több fiatal magyar játékos kap lehetőséget az NB I-ben. Horváth Roland, vezetőedző hangsúlyozta, szeretné, ha a jövőben is folytatódna ez a folyamat, melynek eredményeként Csáki Lilla, Kiss Dorottya Zsófia, Kóka Mariann és Landi Gabriella is 2024-ig szóló szerződést írt alá az Érdi Sport Kft.-vel.

„Elindultunk egy úton, amelyen fiatal magyar kézilabdázóknak adunk lehetőséget. Ennek már látszódnak apró eredményei is, mint például, hogy Csáki Lilla vagy Kiss Dorottya is meghívót kapott a junior válogatottba”

– nyilatkozta korábban a fiatalok beépítéséről Horváth Roland.

A saját nevelésű fiatalok közül a jobbszélső, Csáki Lilla a 2020/21-es szezonban mutatkozott be az élvonalban, ahol eddig 39 meccsen 36 gólt szerzett, a főként védekezőspecialista Kiss Dorottya Zsófia eddig 34 NB I-es meccsen öt gólt szerzett. Az élvonalban ugyancsak a 2020/21-es kiírásban bemutatkozó Kóka Mariann pedig 35 találkozón hétszer volt eredményes. Landi Gabriella pedig már a 2017/2018-as idényben volt nevezve egy NB I-es mérkőzésre, azóta pedig 61 meccsen szerepelt az ÉRD színeiben és ezalatt 18 gólt szerzett.

kiemelt fotók forrása: handballerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email