tollas

Tollaslabda: egyéniben egy, párosban három érdi dobogó

tollas

Tollaslabda: egyéniben egy, párosban három érdi dobogó

Ágai Zénó az U15-ösöknél ezüstérmet, Kis-Kasza Miklós az U19-eseknél vegyespárosban Nagy Eszterrel és fiú párosban a szintén Érdi VSE-s Ágai Zsomborral aranyérmet, utóbbi pedig Tóth-Kuthy Kingával szintén ezüstérmet szerzett a ceglédi Ludovika Kupa tollaslabdaversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A ceglédi Living Sport Tollaslabdacsarnokban az utánpótlás korosztályok számára rendezett Ludovika Kupán az Érdi VSE három tollaslabdázója ragadott ütőt.

Ágai Zénó az U15-ös fiúk egyéni küzdelmeiben három kétszettes és egy háromszettes győzelemmel menetelt a döntőig, melyet Pető Balázs ellen az első menetben 11-4-es állásnál feladni kényszerült, így ezüstérmet szerzett.

Az U19-eseknél Kis-Kasza Miklós és Ágai Zsombor is a párosokra összpontosított, hiszen mindkét versenyszámban elindultak. A fiúknál mind negyeddöntőbeli, mind elődöntőbeli ellenfeleiket két játszmában verték, majd a fináléban 2:1-re múlták felül Horváth Csanád és Tóth Kristóf kettősét.

Kis-Kasza Miklós Nagy Eszterrel, Ágai Zsombor pedig Tóth-Kuthy Kingával vegyespárosozott és mindketten két-két győzelemmel meneteltek, amely egyben azt is jelentette, hogy a két páros egymás ellen vívja a döntőt. Végül kiélezett, háromszettes csatában Kis-Kasza Miklós és Nagy Eszter örülhetett az aranyéremnek, Ágai Zsombor és Tóth-Kuthy Kinga pedig az ezüstnek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email