tollas

Tollaslabda: egyéniben egy, párosban három érdi dobogó

Ágai Zénó az U15-ösöknél ezüstérmet, Kis-Kasza Miklós az U19-eseknél vegyespárosban Nagy Eszterrel és fiú párosban a szintén Érdi VSE-s Ágai Zsomborral aranyérmet, utóbbi pedig Tóth-Kuthy Kingával szintén ezüstérmet szerzett a ceglédi Ludovika Kupa tollaslabdaversenyen.

A ceglédi Living Sport Tollaslabdacsarnokban az utánpótlás korosztályok számára rendezett Ludovika Kupán az Érdi VSE három tollaslabdázója ragadott ütőt.

Ágai Zénó az U15-ös fiúk egyéni küzdelmeiben három kétszettes és egy háromszettes győzelemmel menetelt a döntőig, melyet Pető Balázs ellen az első menetben 11-4-es állásnál feladni kényszerült, így ezüstérmet szerzett.

Az U19-eseknél Kis-Kasza Miklós és Ágai Zsombor is a párosokra összpontosított, hiszen mindkét versenyszámban elindultak. A fiúknál mind negyeddöntőbeli, mind elődöntőbeli ellenfeleiket két játszmában verték, majd a fináléban 2:1-re múlták felül Horváth Csanád és Tóth Kristóf kettősét.

Kis-Kasza Miklós Nagy Eszterrel, Ágai Zsombor pedig Tóth-Kuthy Kingával vegyespárosozott és mindketten két-két győzelemmel meneteltek, amely egyben azt is jelentette, hogy a két páros egymás ellen vívja a döntőt. Végül kiélezett, háromszettes csatában Kis-Kasza Miklós és Nagy Eszter örülhetett az aranyéremnek, Ágai Zsombor és Tóth-Kuthy Kinga pedig az ezüstnek.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email