simonpuszta_2

Áll a bál Simonpusztán

simonpuszta_2

Áll a bál Simonpusztán

Az ÉrdMost információi szerint egy korábbi közbeszerzésben érintett cég péntek reggel biztonsági őrökkel vette körbe és foglalta le a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központot Simonpusztán. Azt állítják, több mint 1 milliárd forinttal tartoznak nekik. Cikkünk folyamatosan frissül!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Helyszíni tudósítóink szerint péntek délelőtt mintegy 40 tekintélyes termetű személy kivonult a simonpusztai Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központba, hogy felelősségre vonja és behajtsa a tartozást. A területfoglalás megtörtént, a kapuban található őrbódét és a kiszolgáló egységeket (étterem, lovarda) elfoglalták. Állításuk szerint 24 óránként váltják egymást és nem tágítanak, amíg nem kapják meg a pénzüket.

Információink szerint a helyszínen tettlegesség is történt, emiatt a rendőrség is kivonult, jelenleg a kihallgatás zajlik. A területfoglalók azt mondják, holnap nem lesz koncert, míg a Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetői kitartanak amellett, hogy minden rendben, a programokat megtartják.

Cikkünket frissítjük!

FRISSÍTÉS 13:40

István Gábor, Szőcs Géza Nemzeti Lovaskultúra Központ vezetője az Érd Médiacentrumnak elmondta, valóban van egy folyamatban lévő jogvitája egy céggel, azonban úgy gondolja, hogy azt törvényes keretek között szükséges megvizsgálni, nem úgy, hogy valaki illegálisan kivonul hozzájuk és önbíráskodik. Kérdésünkre azt mondta, hogy a területfoglalók elhagyták az ingatlant és természetesen minden meghirdetett programot megtartanak, hiszen a jogvita nem érinti a közönség számára rendezett programokat!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email