22_03_29_erdmost_nincskep

Orvosra és ápolóra támadt egy férfi Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Orvosra és ápolóra támadt egy férfi Érden

Az Érdi Járási Ügyészség vádat emelt az ellen a férfi ellen, aki még a járvány kezdetén akart bejutni a Dr. Romics László Egészségügyi Intézménybe, majd az ebben őt megakadályozni szándékozó orvosra illetve ápolóra támadt. A férfi tüdőszűrésre jelentkezett a munkaalkalmassági engedélyéhez.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A vádirat szerint az elkövető még 2020 márciusában szeretett volna egy mellkasröntgent készíttettetni az érdi egészségügyi intézetben. A bejáratnál közölték vele, hogy a járványügyi előírások miatt erre nem tudnak sort keríteni.

A férfi ekkor még ugyan elment, de rövid időn belül visszatért és be akart jutni az épületbe, oda azonban a korábban már közölt ok miatt nem engedték be.

Az elkövető ezen feldühödött, majd a bejáratnál létrehozott előszűrő pontot kikerülve mégis bement az épületbe. A belső bejárat előtt azonban útját állta egy orvos és egy ápoló azzal, hogy nem mehet tovább. A férfi erre mindkettejüket megtámadta és bántalmazta. Csak a segítségükre siető újabb alkalmazott és egy biztonsági őr segítségével sikerült végül az elkövetőt a sértetteknek földre kényszeríteni.

Az orvos és az ápoló a támadás következtében zúzott illetve horzsolásos, könnyebb sérüléseket szenvedtek.

Az Érdi Járási Ügyészség az elkövető ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email