22_03_29_erdmost_nincskep

Megtámadta az orvosigazgatót, mert nem kapott munkaalkalmasságit

22_03_29_erdmost_nincskep

Megtámadta az orvosigazgatót, mert nem kapott munkaalkalmasságit

Minisztériumi utasítás alapján, a járványveszély miatt március 16-ától csak sürgősségi ellátást nyújtanak a dr. Romics László Egészségügyi Intézményben. Kedden délelőtt egy férfi rátámadt az intézet orvosigazgatójára, mert  a munkaalkalmassági vizsgálat, amire jelentkezett, nem számít sürgősnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A férfi tüdőszűrésre jelentkezett a munkaalkalmassági engedélyéhez. A rendelő munkatársai tájékoztatták róla, hogy mivel ez nem számít sürgős esetnek, ezt jelen pillanatban nem áll módjukban elvégezni. A páciens először szemláhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgást tudomásul vette a hírt, és távozott, de nem sokkal később visszatért, és elkezdte bántalmazni az intézet orvosigazgatóját. Úgy tudjuk, megkarmolta, majd meg is ütötte dr. Szakács Ferenc orvosigazgatót. A férfit lefogták a rendőrök kiérkezéséig, akik később elvitték kihallgatásra. Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak ügyében indulhat ellene eljárás.

– Egyetlenegy sajnálatos esetből nem szeretnék következtetéseket levonni. A betegek 99 százaléka együttműködő és hálás. Persze, ha ez tendenciává válik, akkor el kell gondolkodnunk azon, hogy őrző-védő szolgálat legyen itt, hiszen a dolgozóink biztonsága a legfontosabb – nyilatkozta az Érd Tv kérdésére az eset kapcsán Bárány Zsolt főigazgató.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email