21_05_10_szazhalombatta_himzettfa_foter_kep_3 (2)

Fejlesztések Százhalombattán

21_05_10_szazhalombatta_himzettfa_foter_kep_3 (2)

Fejlesztések Százhalombattán

Több százhalombattai fejlesztésről is beszámolt Török Sándor alpolgármester az ÉrdFm 101.3 Zónázó című műsorában. Mint mondta, 50 lakást épít az önkormányzat, folyamatban van a kosárlabda edzőcsarnok kivitelezése, és több létesímény elektromos hálózata is megújul.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legfontosabb és a legnagyobb volumenű project jelenleg a városban, hogy belevágnak 50 lakás építésébe, ezt évek óta tervezik, és már a közgyűlés is elfogadta. Ez elsősorban a városközpontban valósulna meg. Persze ezzel párhuzamosan az infrastruktúrát és a parkolást is meg kell oldani. Az önkormányzat az építkezés kapcsán 1 milliárd Ft feletti összeggel számol, de ez az összeg teljes egészében a rendelkezésükre áll és szeretnék minél előbb megvalósítani, ebben az évben várhatóan már a kivitelezés is megkezdődik.

Folyamatban van egy kosárlabda edzőcsarnok kivitelezése is, ha minden jól megy év végére meg is valósulhat a beruházás. A létesítményt a kosárlabda csapatok fogják használni, de szabadidős tevékenységre is alkalmas lesz, illetve általános iskolai tornatermi hiányt is tudnak majd pótolni.

Török Sándor kisebb beruházásokról is beszélt. Teljesen felújítják a Százszorszép Óvoda elektromos hálózatát, ezen kívül a Családsegítő Központban is fel kell újítani a világítást, rendbe kell tenni a Családok Átmeneti Otthonának elektromos hálózatát. Ezen kívül pedig a közvilágítást is kiépítik a Matróz és a Pipacs utcában.

A Százhalom Egészségügyi Központban pedig egy olyan betegfogadó rendszert szeretnének kiépíteni, amely megkönnyíti egyrészt az ott dolgozók, másrészt az intézménybe érkező páciensek életét is.

Új, modern, lézeres megvilágítással rendelkező, biztonságos gyalogátkelőhelyek létesülnek a városban és már egy hete működik egy elektromos autótöltő, amit az önkormányzat saját erőből, saját elhatározásból hoztak létre.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email