Kézi: szoros meccsen őrizte meg makulátlan mérlegét a Kőrösi

Kifejezetten szoros mérkőzést vívott a hatodik helyezett Gyáli BKSE vendégeként a Kőrösi KDSE felnőtt férfi kézilabdacsapata a Pest megyei másodosztályban, de Balázs Tibor együttese végül 30–26-os sikerrel őrizte meg százszázalékos mérlegét.

Jobban kezdte a találkozót a házigazda Gyál, mint az eddig mindegyik meccsét megnyerő érdi Kőrösi, hiszen a vendéglátó egészen a 18. percig, 8–7-ig vezetett. A játékrész hajrája meglehetősen fordulatosra sikerült, hiszen hol az érdiek, hol a gyáliak vezettek egy-egy góllal, végül a szünetre 15–12-es hazai előnnyel érkeztek a csapatok.

A második játékrészt azonban remekül kezdték Cseh Mátéék, akik néhány perc alatt ledolgozták hátrányukat, majd a félidő derekán már el is tudtak lépni ellenfelüktől, és a négygólos különbséget a hajrában is megtartva végül 30–26-ra győztek, ezzel továbbra is hibátlan mérleggel állnak a tabella élén.

A Kőrösi legközelebb március 13-án, vasárnap lép pályára, amikor 18 órától a Mogyoródi KSK II vendégeként lép pályára a bajnokság 18. fordulójában.

Pest megyei férfi kézilabda II. osztály, 17. forduló
Gyáli BKSE – Kőrösi KDSE 26 – 30 (15 – 12)
Legjobb dobók: Zagyva 9, Csatári, Nagy S. 3-3, ill. Balázs T. 10, Veres M. 6, Cseh M. 5, Tóth B. 4

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink