kezilabda_horvath_roland

Női kézi: Horváth Roland marad az ÉRD edzője

kezilabda_horvath_roland

Női kézi: Horváth Roland marad az ÉRD edzője

Meghosszabbította Horváth Roland vezetőedző szerződését a K&H női kézilabda liga 2021/22-es szezonjában tizenhat forduló után tizenkettedik helyen álló ÉRD - tudatta a klub hivatalos honlapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Folytatja a 2020/21-es szezon előtt megkezdett munkát és a következő szezonban is az ÉRD női kézilabda csapatát irányítja Horváth Roland.

“Két éve komoly fiatalítást kezdtünk és bíztam benne, hogy tetszik a klubvezetőknek ez a folyamat és folytathatjuk a közös munkát. Elindultunk egy úton, amelyen fiatal magyar kézilabdázóknak adunk lehetőséget. Ennek már látszódnak apró eredményei is, mint például, hogy Csáki Lilla vagy Kiss Dorottya is meghívót kapott a junior válogatottba”

– fogalmazott a klub honlapján a vezetőedző, aki a következő szezonban is azt szeretné, hogy stabil NB I-es csapata legyen Érdnek.

A klub beszámolt arról is, hogy a háttérben már zajlanak a tárgyalások a következő idény csapatának kialakításával kapcsolatban és jövő héten számos bejelentést tesznek a maradó, a távozó és az újonnan érkező játékosokról is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email