gondozo_kozpont

Száznál is több menekült tartózkodik Érden

Száznál is több menekült tartózkodik Érden és folyamatosan érkeznek a menekültek. A Szociális Gondozó Központ 65 férőhelyet tudtak kialakítani számukra, ez várhatóan be is telik. Minderről Tetlák Örs alpolgármester írt közösségi oldalán.

Hogy pontosan hány menekült tartózkodik jelenleg Érden, azt sajnos nem tudom megmondani, hiszen sokan ajánlottak fel magánszállásokat, üres lakásokat és nem mindenki fordult az önkormányzathoz, vagy a Gondozó Központhoz – olvasható Tetlák Örs alpolgármester bejegyzésében. Hozzáteszi, hogy száznál egészen biztosan jóval többen vannak és folyamatosan érkeznek városunkba is az Ukrajnából elmenekült családok.

Mint írj,a, a Gondozó Központ mára 65 férőhelyet tudott kialakítani, ez várhatóan be is telik. Civilekkel és egyházakkal együttműködve igyekeznek mindenkiről gondoskodni, aki csak hozzánjuk fordul, ezért továbbra is várják a felajánlásokat, adományokat.

“Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eddig bármilyen formában segített! Bármennyire is szomorú, úgy tűnik, hogy elhúzódó krízisre számíthatunk, ezért még rengeteg lesz a tennivaló.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email