gondozo_kozpont

Száznál is több menekült tartózkodik Érden

gondozo_kozpont

Száznál is több menekült tartózkodik Érden

Száznál is több menekült tartózkodik Érden és folyamatosan érkeznek a menekültek. A Szociális Gondozó Központ 65 férőhelyet tudtak kialakítani számukra, ez várhatóan be is telik. Minderről Tetlák Örs alpolgármester írt közösségi oldalán.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hogy pontosan hány menekült tartózkodik jelenleg Érden, azt sajnos nem tudom megmondani, hiszen sokan ajánlottak fel magánszállásokat, üres lakásokat és nem mindenki fordult az önkormányzathoz, vagy a Gondozó Központhoz – olvasható Tetlák Örs alpolgármester bejegyzésében. Hozzáteszi, hogy száznál egészen biztosan jóval többen vannak és folyamatosan érkeznek városunkba is az Ukrajnából elmenekült családok.

Mint írj,a, a Gondozó Központ mára 65 férőhelyet tudott kialakítani, ez várhatóan be is telik. Civilekkel és egyházakkal együttműködve igyekeznek mindenkiről gondoskodni, aki csak hozzánjuk fordul, ezért továbbra is várják a felajánlásokat, adományokat.

„Szeretném megköszönni mindenkinek, aki eddig bármilyen formában segített! Bármennyire is szomorú, úgy tűnik, hogy elhúzódó krízisre számíthatunk, ezért még rengeteg lesz a tennivaló.”

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email