masters_220302

Több mint ötszázan a Masters februári házibajnokságán

Február 27-én újabb házibajnokságot szervezett a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban a Masters SE, melynek eseményén a legkisebbek mutathatták be koreográfiáikat.

A februári házibajnokság a klub történetében először Ovifesztivál is volt, hiszen nyolc óvodás csoport is a majdnem teltházas közönség előtt mutathatta be mindazt, amit a foglalkozásokon elsajátított.

Az Ovifesztivál résztvevőinek emléklappal, gyerekpezsgővel, csokoládéval, apró ajándékokkal tették emlékezetessé a szervezők a fellépést. „Úgy érzem, jól sikerült a rendezvény, jó kezdeményezésnek bizonyult. Nagyon ügyesek és egyben cukik voltak a picik” – mondta a klub honlapján Sárdi Anita, a Masters SE elnöke.

Az Ovifesztivált követően a versenyzői párosok és formációk vették birtokba a sportcsarnok küzdőterét. A házigazda Masters egységei közül a Treasure felnőtt, a First juveniles, valamint az Original children kisformáció is fellépett. „E három csapatunk jelenleg is készül a közelgő területi és országos versenyekre. Bizakodóak vagyunk az eredményességüket illetően, mert teljesen új, látványos koreográfiákkal, kemény munkát végezve hangolnak a megmérettetésekre” – vélekedett Sárdi Anita.

A következő Masters Kupát, amely versenysorozattá avanzsálódik idén, március 19-én tartják, ugyancsak a martonvásári sportcsarnokban.

További cikkeink

A Határtalanul Program keretében tölthetett négy napot Erdélyben az Érdligeti Általános Iskola hatvanhat diákja és hat pedagógusa. Az intézmény 4,3 millió forintot nyert el a

További cikkeink

A szakértők szerint augusztus közepe lehet a legnehezebb időszak a hazai üzemanyag-ellátásban, de egyes érdi kutakon már kedden sem lehetett kapni 95-ös benzint.

Gallyaznak Érden az ELMÜ egyik hálózatának nyomvonalán, a Murányi, a Gellért, a Riminyáki, Ürmös, Kutyavári utcák környékén. Mutatjuk az érintett utcákat.

Az érdi önkormányzat a helyi ipartestülettel együttműködve két ingyenes előadást szervez mindazok számára, akik

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email