masters_220302

Több mint ötszázan a Masters februári házibajnokságán

masters_220302

Több mint ötszázan a Masters februári házibajnokságán

Február 27-én újabb házibajnokságot szervezett a martonvásári Tóth Iván Sportcsarnokban a Masters SE, melynek eseményén a legkisebbek mutathatták be koreográfiáikat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A februári házibajnokság a klub történetében először Ovifesztivál is volt, hiszen nyolc óvodás csoport is a majdnem teltházas közönség előtt mutathatta be mindazt, amit a foglalkozásokon elsajátított.

Az Ovifesztivál résztvevőinek emléklappal, gyerekpezsgővel, csokoládéval, apró ajándékokkal tették emlékezetessé a szervezők a fellépést. „Úgy érzem, jól sikerült a rendezvény, jó kezdeményezésnek bizonyult. Nagyon ügyesek és egyben cukik voltak a picik” – mondta a klub honlapján Sárdi Anita, a Masters SE elnöke.

Az Ovifesztivált követően a versenyzői párosok és formációk vették birtokba a sportcsarnok küzdőterét. A házigazda Masters egységei közül a Treasure felnőtt, a First juveniles, valamint az Original children kisformáció is fellépett. „E három csapatunk jelenleg is készül a közelgő területi és országos versenyekre. Bizakodóak vagyunk az eredményességüket illetően, mert teljesen új, látványos koreográfiákkal, kemény munkát végezve hangolnak a megmérettetésekre” – vélekedett Sárdi Anita.

A következő Masters Kupát, amely versenysorozattá avanzsálódik idén, március 19-én tartják, ugyancsak a martonvásári sportcsarnokban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email