Hatvanhat menekült Törökbálinton

Törökbálinton 66 ukrajnai menekült tartózkodik jelenleg, az önkormányzat mindannyiuknak igyekszik komfortos szállást, étkezést, egészségügyi ellátást biztosítani. Gyors segítséget várnak az alábbiakban.

Szükségük van ukrán nyelven beszélő önkéntes segítőre, fertőtlenítő kendőre, sprayre, fertőtlenítő hatású tisztítószerekre, porszívóra, hajszárítóra, mikrosütőre, eldobható tányérra, pohárra, evőeszközökre, tiszta, lehetőleg új ágyneműre, közepes és nagyméretű szemeteszsákra és közepes szemetesedényre.

Tisztelettel kérek mindenkit, aki segíteni tud, hogy mielőtt elindulna, hívja fel a 06 23 890 366 -os telefonszámot egyeztetés céljából

írja Elek Sándor polgármester.

Ami az egyéb adományokat illeti, szintén azt kéri a polgármester, hogy a megadott telefonszámokon tájékozódjanak a felajánlók.

A városháza melletti parkolóban elhelyezett konténerben gyűjtik a tisztálkodási eszközöket és a konzerveket (06 23 335 021, Munkácsy Mihály utca 79.). Ruházatot a Segítő Kéz Szolgálatnál lehet leadni  (06 20 375 5823, Köztársaság tér 9.) Gyorsan romló ételt vagy gyümölcsöt pedig a :Munkácsy Mihály Művelődési Házban (06 23 890 366, Munkácsy Mihály utca 83.)

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink