22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: előkelő helyezések Debrecenben

22_03_29_erdmost_nincskep

Vívás: előkelő helyezések Debrecenben

Partics Péter tizedik, Veres Máté pedig a tizennegyedik helyen végzett a Danubius RSC párbajtőrözői közül a hétvégén Debrecenben rendezett Békessy Béla Emlékversenyen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi központú regionális egyesület két férfi párbajtőrözője lépett pástra a Cívisvárosban rendezett Békessy Béla Emlékversenyen, amely kiválóan sikerült a két vívónak.

Partics Péter ugyanis csoportjában mind a hat meccsét megnyerte, majd a főtáblán előbb a kecskeméti Katona Patrikot, majd a debreceni Kovács Bálintot is legyőzve egészen a negyeddöntőig jutott, ott viszont kikapott Balázs Bencétől és a tizedik helyen végzett.

Veres Máté pedig öt győzelemmel és egy vereséggel zárta a csoportküzdelmeket, amely után előbb az Egyetemi Vívó Club versenyzőjét, Vadász Gábort, majd a veszprémi id. Szalay Károlyt ejtette ki, de a nyolc közé jutásért rendezett mérkőzésen kikapott Tóth Marcelltől és a tizennegyedik helyen végzett.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email