futas_200123

Érd februárban harmadik a Yours Trulyn

A januárhoz hasonlóan februárban is a harmadik helyen végzett Érd az országos rangsorban a Yours Truly kilométergyűjtő közösségi futáson, miután ezúttal az eddig beérkezett adatok alapján 23 érdi futó 411 900 métert tett meg.

Télen, a versenyek nélküli időszakban egymással és az elemekkel mérkőznek meg a futás szerelmesei, hiszen a Yours Trulyra bárhol gyűjthetünk kilométereket, akár a szabadban, akár az edzőteremben, a lényeg, hogy a megtett kilométereket küldjük el a nemzetközi kiírónak.

Az érdiek januárban 26-an összesen 635 330 métert teljesítettek, mellyel az országos rangsorban harmadik helyen végeztek Püspökladány és Dunaújváros mögött.

Februárban összesen huszonhárom futó gyűjtötte a kilométereket, közülük egy érdi 29 kilométert teljesített, ketten 25 kilométernél néhányszáz méterrel többet tudtak le, kilencen 25 kilométert futottak, további öten legalább tíz kilométerrel, hatan pedig további kilométerekkel járultak hozzá, hogy Érd februárban összesen 411 900 métert gyűjtsön a Yours Trulyra.

Ennek alapján az érdiek ezúttal is a harmadik helyen végeztek Kiskunfélegyháza és Dunaújváros mögött, míg a 2022-es összesített rangsorban a negyedik helyet szerezték meg 1 074 554 méterrel Dunakeszi, Püspökladány és Dunaújváros mögött.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email