foter (1)

Az ukrán menekülteket támogathatjuk a márciusi Civil Liciten

foter (1)

Az ukrán menekülteket támogathatjuk a márciusi Civil Liciten

Februárban az Érd Körbe Egyesület idei jubileumi városkerülő kerékpáros túrájának szervezéséért zajlott a licit a Civil Licit Érd jótékonysági árverési csoportban, ahol márciusban már az ukrajnai állapotok miatt nehéz helyzetbe kerülteket támogathatjuk.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„A március rendkívüli helyzetet hozott az ország és a világ életében és ehhez a Civil Licit is igazodik. Szakítunk a kétéves hagyományainkkal és ezúttal nem érdi szervezetet támogathatunk, hanem az ukrajnai helyzetre fogunk reagálni”

– mondta az ÉrdMost.hu-nak Martin Norbert, a Civil Licit Érd jótékonysági árverés társalapítója a márciusi kedvezményezett kapcsán.

Kifejtette, úgy alakítják ki a licitet, hogy az árverésen befolyt összeget a vevő a 2030 Egyesületnek utalja, mint kedvezményezett szervezetnek, amely az összegből vásárol különböző eszközöket a rászoruló ukrajnai menekülteknek, melyet adott esetben akár személyesen adnának át.

„Arra gondoltunk, hogy március vége felé konkretizáljuk, mely segítségre van a legnagyobb szüksége a menekülteknek” – fogalmazott Martin Norbert, megjegyezve azt is, a Vöröskereszttel folyamatos kapcsolatban vannak és ha a menekülteknek segítségre van szükségük, akkor akár már a hónap közepén is meg tudnak vásárolni és el tudnak juttatni néhány szükséges eszközt.

Martin Norbert megjegyezte, ezúttal közvetlen pénzadományt is fogadnak, melyet természetesen százszázalékban az ukrajnai menekülteknek továbbítanak.

A Civil Licit Érd csoportba ide kattintva csatlakozhat!

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email