batthyanyadamk3_211127

Változik a forgalmi rend március 1-től a Fácán közben és környékén

batthyanyadamk3_211127

Változik a forgalmi rend március 1-től a Fácán közben és környékén

Március 1-től a Fácán közi építkezés – a járdaépítés és a parkolóhelyek kialakítása – a Batthyány Általános és Sportiskola, a Fácán óvoda és a Batthyány Tornacsarnok mellett már közutat is érint. Ezért a Fácán köz, illetve a környező utcák forgalmi rendje megváltozik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Március 1-től a Fácán közi építkezés – a járdaépítés és a parkolóhelyek kialakítása – a Batthyány Általános és Sportiskola, a Fácán óvoda és a Batthyány Tornacsarnok mellett már közutat is érint. Ezért az építkezés ideje alatt, illetve azt követően a Fácán köz, illetve a környező utcák forgalmi rendje megváltozik.

Arra kérnek minden arra közlekedő érdi polgárt, az óvodába, iskolába, a tornacsarnokhoz a gyerekeiket autóval szállító szülőket, hogy a forgalmi rend megváltozását követően vezessenek körültekintően. Érdemes előtte az új forgalmi rendről tájékozódni, nehogy rossz irányból közelítsék meg az oktatási intézményeket, a sportcsarnokot.

 

Így változik a forgalmi rend az építkezés ideje alatt március 1-től:

–   a Fácán köz a Pintyőke és a Pacsirta utca között a Pacsirta irányába egyirányú lesz;

–   a Pintyőke, a Papagáj és Pacsirta a beruházás időszakában is kétirányú marad, de a Fácán köz–Papagáj, illetve a Fácán köz–Pacsirta kereszteződésben figyeljenek a közlekedési táblákra, nehogy rossz irányból kanyarodjanak rá az egyirányúvá váló Fácán közre;

–   a Pacsirta felől nem érdemes megközelíteni az intézményeket, hiszen nem lehet rákanyarodni a Fácán közre. Legfeljebb akkor, ha megkerülve a tömböt a Fácán közzel párhuzamos utcákon átvezetnek a Pintyőkére vagy a Papagájra.

 

Az építkezés a tervek szerint május 6-án zárul, ezt követően további változások lesznek a forgalmi rendben:

–   a Fácán köz a Pintyőke és a Pacsirta utca között a Pacsirta irányába egyirányú marad;

–   a Pintyőke egyirányú lesz a Fehérvári út felől a Fogoly utca irányába a Fácán közig

–   a Papagáj egyirányú lesz a Fácán köz felől a Fehérvári útig

–   a Pacsirta kétirányú marad, de a változások miatt továbbra is érdemes odafigyelni arra, hogy ne térjenek be a Fácán közbe.

 

Az építkezés része az oktatási tömb megújulásának, amely mindnyájunk érdeke.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email