img_7830

Női kézi: a címvédő Fradihoz látogat az ÉRD

img_7830

Női kézi: a címvédő Fradihoz látogat az ÉRD

Február 24-én, csütörtökön 18 órától a bajnoki címvédő FTC-Rail Cargo Hungaria vendégeként lép pályára a K&H női kézilabda liga 16. fordulójában az ÉRD. Horváth Rolandék bár nem feltett kézzel játszanak a Népligetben, de sokkal inkább a március 11-i, Alba Fehérvár KC elleni rangadóra készülnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A tavalyi bajnok FTC tizenhárom meccs után tizenkét győzelemmel és egy – Győr elleni – vereséggel áll a tabella második helyén, hatpontos hátrányban a tizenöt bajnokit játszó Rába-partiakhoz képest.

Elek Gáboréknak bár számos kulcsjátékost kell nélkülözniük a mostani szezonban, de a Bajnokok Ligájában így is harmadik helyen végeztek csoportjukban és készülhetnek az egyenes kieséses szakaszra.

Az ÉRD alighanem a tisztes helytállás reményében utazik a Népligetbe, hiszen Horváth Rolandék eddig az Alba Fehérvárt, a Vasast, a Budaörsöt és a Szombathelyt győzték le tizenegy vereség mellett, így jelenleg a kieső zóna előtt, a tizenkettedik helyen állnak, azonban március 11-én nagy rangadót vívnak Paróczy Sáráék, hiszen Székesfehérváron játszanak az Alba FKC-val.

Az FTC és az ÉRD eddig 28-szor találkozott egymással, ebből az érdiek mindössze egyet tudtak megnyerni még a 2012/13-as idényben, míg egy barátságos mérkőzésen döntetlen született, a többi népligeti és érdi találkozót a Fradi nyerte meg.

A zöld-fehérek góllövőlistáját az NB I-ben Angela Malestein vezeti 56 góllal, de rendkívül sűrű az élmezőny, hiszen Kovács Anett és Emily Bölk 47-47, Klujber Katrin 43, Szöllősi-Zácsik Szandra 38, Itana Grbics és Márton Gréta 37 gólt szerzett.

Ezzel szemben az érdieknél továbbra is a Mosonmagyaróvár elleni meccset szinte teljes egészében kihagyó Szabó Kitti vezeti 74 találattal, de Alexandra Vukajlovics és Kopecz Barbara is megelőzte Paróczy Sárát, hiszen előbbiek már 61-szer, utóbbi 58-szor vette be az ellenfelek kapuját.

A február 24-én, csütörtökön 18 órakor az Elek Gyula Arénában rendezett FTC-Rail Cargo Hungaria – ÉRD mérkőzést Sándor László és Szikszai Csaba vezetik.

K&H női kézilabda liga, 16. forduló
02.24., 18.00: FTC-Rail Cargo Hungaria – ÉRD

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Házi segítségnyújtás pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email