Képünk illusztráció!

Részegen a volán mögött

Képünk illusztráció!

Részegen a volán mögött

Tíz sör és egy pálinka után ült autóba egy érdi férfi, aki saját állítása szerint elalhatott a volán mögött. Egy csattanásra ébredt: belerohant egy álló autóba a piros lámpánál. Mindkét sofőr megúszta könnyű sérülésekkel. A nyomozást most zárta le a rendőrség.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy 33 éves budapesti férfi kérte a rendőrök segítségét 2021. július 24-én késő este, miután egy érdi kereszteződésben a piros lámpánál állva hátulról belerohant egy személygépkocsi. Mindkét sofőr könnyű sérülést szenvedett.

A vétkes – 27 éves, helyi sofőr – a kocsijából sem tudott kiszállni, mint később kiderült, nem a sérülései akadályozták a mozgásban, sokkal inkább az elfogyasztott alkohol mennyisége. Az igazságügyi orvosszakértő szerint a férfi véralkohol-koncentrációja a baleset idején 2,8-2,95 gramm/liter között volt – ez „súlyos fokú alkoholos befolyásoltságnak” felel meg.

A férfi elismerte felelősségét, állítása szerint elaludhatott a volán mögött.Elmondta, hogy egész nap ivott, tíz dobozos sört és három cent pálinkát dobott be, majd beült a kocsiba és fővárosi barátnőjéhez indult. Az, hogy az úton mi történt, csak derengett neki, a csattanásra eszmélt fel.

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a sofőr ellen folytatott nyomozást befejezte, az iratokat átadták az ügyészségnek. A rendőrök kezdeményezték a férfi vezetői engedélyének bevonását az Érdi Okmányirodán keresztül.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email