szikratoroklaszlo_220112

Idén is szeretnének Szikra tábort

szikratoroklaszlo_220112

Idén is szeretnének Szikra tábort

Az előző évekhez hasonlóan idén nyáron is szeretne a gyermekek számára ingyenes autizmus specifikus tábort tartani a Szikra Tehetséggondozó Egyesület, amely ezúttal már száz gyermeket fogadna, ha az adományokból összejön a kívánt összeg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Szikra először 2020-ban szervezte meg a tábort, azért, mert az autista gyermekeket az állami finanszírozású Erzsébet táborokban és a fizetős táborokban sem fogadják speciális ellátásuk vagy szakemberhiány miatt. Az egyesület ezért a lakossághoz fordult támogatásért, s a lakosok felajánlásainak köszönhetően első körben negyven, a második évben hetven gyermeket táboroztathattak, emellett a programmal 2020-ban kiérdemelték az Év Közösségi Kezdeményezése díjat is.

A Szikra Tehetséggondozó Egyesület közösségi oldalán ismertette, hogy 2022-ben is szeretnének ingyenes tábort szervezni az autista gyermekeknek, idén viszont már húsz csoportot, azaz összesen száz gyermeket fogadnának, de a mellettük dolgozó gyógypedagógusok és segítők finanszírozásához a lakosság támogatását kérik.

Szikra Tehetséggondozó Egyesület
16200223-10124440-00000000
Tárgy: Szikra tábor 2022

Az idei táborban minden nap különleges lesz a gyermekeknek, hiszen lesz művészeti, életre-nevelő, lovas, sport és szenzoros nap is, melyeken számos színes programon vehetnek részt a gyermekek.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email