futas_200123

Februárban is Yours Truly

Február 27-én vasárnap 9 órától tartják Érden a második érdi Yours Truly futást. A januári alkalmon Érd olyan jól szerepelt, hogy a harmadik helyen végzett az országos rangsorban.

A finn kezdeményezésű Yours Truly-n a futók városaiknak gyűjtenek kilométereket. Érden már hagyománya van ennek a futásnak, amit februárban is megszerveznek.

A gáttól indulnak az emelkedőkön Érd tetejéig, majd visszafutnak a lejtőn (letölthető GPX). Akinek nem megy a 25 kilométer, résztávot is futhat. 

A távokat beküldik a nemzetközi versenybe. Januárban az érdiek az élen jártak – mint azt megírtuk, a 26 érdi futó összesen 635 330 métert tett meg, amivel Püspökladány és Dunaújváros mögött Érd a harmadik helyen végzett az országos rangsorban -, és most van esély arra, hogy még előrébb kerüljön városunk. 

Részletek itt

 

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email