yours_truly1_190127

Érd megint a dobogón végzett a januári Yours Trulyn

Január utolsó hétvégéjén rendezték meg a finn kezdeményezésű Yours Truly futást, ahol a futók futásaikkal városaiknak gyűjtenek kilométereket. A 26 érdi futó összesen 635 330 métert tett meg, mellyel Püspökladány és Dunaújváros mögött Érd harmadik helyen végzett az országos rangsorban.

Télen, a versenyek nélküli időszakban egymással és az elemekkel mérkőznek meg a futás szerelmesei, hiszen a Yours Trulyra bárhol gyűjthetünk kilométereket, akár a szabadban, akár az edzőteremben, a lényeg, hogy a megtett kilométereket küldjük el a nemzetközi kiírónak.

A Yours Trulynak Érden is nagy hagyománya van, s mint Muk András, a BSI érdi futónagykövete az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában kiemelte, az érdiek is szeretnek közösen futni, a Yours Truly pedig egy bandázósabb futásra is tökéletesen alkalmas.

Érden 26-an futottak, akik összesen 635 330 métert tettek meg, közülük hárman teljesítették az 50 kilométeres távot, heten pedig 25 kilométert tették meg, de további hat futó is 25 kilométernél többet teljesített. Országosan 317-en összesen 5879 kilométert és 458 métert tettek meg a futók.

Hazánkban a legtöbb kilométert a püspökladányiak teljesítették, hiszen 107 induló 119 3099 métert tett meg, míg Dunaújvárosban 37-en 799 630 métert tudtak le. A dobogó harmadik fokán végeztek az érdiek. Tárnokon három futó 55046 métert teljesített, egy-egy diósdi és budaörsi futó pedig 25 kilométert vállalt.

A Yours Trulynak február 27-én lesz az újabb állomása, amikor ugyancsak a gáttól indulnak az érdiek.

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email