veteranauto

Fotózkodjon veterán autókkal és támogassa az érdi mentősöket

veteranauto

Fotózkodjon veterán autókkal és támogassa az érdi mentősöket

Valentin-nap alkalmából jótékonysági veterán autós fotózást rendeznek február 13-án 10 és 14 óra között a Sóskúti úton, ahová házasulandó párokat és szerelmeseket várnak, akik autócsodákkal fotózkodhatnak és egyúttal az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványt támogathatják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kőszegi Béla, az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítvány vezetője az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában beszámolt róla, a fotózáson két Volkswagen T2 Transporter kisbusszal, egy új Chevrolet Camaro cabrióval és egy régi Volkswagen Bogárral fotózkodhatnak a résztvevők.

Megjegyezte, az eseményen bárki részt vehet, nem csak szerelmespárok és nem muszáj fotózkodniuk az autócsodákkal, de kérik, ha van lehetőség, támogassák az Érd és Térsége Mentőszolgálatáért Alapítványt. Ezzel kapcsolatban Kőszegi Béla kitért rá, az adomány minimum összege kétezer forint. Terveik szerint ha az akció sikeres lesz, akkor a jövőben is szeretnének hasonló jótékonysági rendezvényeket tartani.

Elmondta azt is, az alapítvány idén a kiemelt közhasznú alapítványok közé kerülhet, így az érdi mentősöknek is több lehetőségük lesz támogatást szerezni.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email