img_8175

Tollaslabda: ők jutottak tovább a területire

img_8175

Tollaslabda: ők jutottak tovább a területire

Szombaton a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában rendezték meg a tollaslabdázók dél-pesti diákolimpiáját, ahol az elmúlt évekkel ellentétben jóval kevesebben, mindössze tizenegyen indultak három korcsoportban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Védettségi igazolványhoz kötötték a tollaslabdázók idei diákolimpián való részvételét, ezért a megszokottnál jóval kevesebben, mindössze tizenegyen indultak az Érden rendezett dél-pesti fordulón, hiszen a többi versenyszámba nevezők auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan eljutottak a várhatóan február 26-án, Cegléden rendezendő területi döntőre.

Az I. korcsoportos fiúknál ugyancsak Bojtár Áron és Bojtár Boldizsár indult, a felkészülés és a tapasztalatszerzés jegyében azért összecsaptak egymással, amely után Boldizsáré lett az arany-, Ároné az ezüstérem.

A III. korcsoportos fiúk kategóriáját három győzelemmel Dancs Olivér nyerte, az ezüstérmes Szajki Bence, illetve a két bronzérmes, Bojtár Samu és Boros Barnabás előtt.

A IV. korcsoportos fiúknál pedig Kovács Marcell nem talált legyőzőre, mögötte a második helyen Zsarnai Milán, a harmadikon Gál Hunor és Körmendi Gergely, a negyediken pedig Szobonya Bercel végzett, így egyedül utóbbi nem jutott auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan tovább a területire, de elsőszámú tartalékként még ő is reménykedhet.

Eredmények, Dél-Pesti Tollaslabda Diákolimpia, Batthyány Sportiskola, Érd
I. korcsoport
fiúk:
1. Bojtár Boldizsár, 2. Bojtár Áron
III. kcs.
fiúk.
1. Dancs Olivér, 2. Szajki Bence, 3. Bojtár Samu és Boros Barnabás
IV. kcs.
fiúk:
1. Kovács Marcell, 2. Zsarnai Milán, 3. Gál Hunor és Körmendi Gergely, 4. Szobonya Bercel

További cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email