img_8175

Tollaslabda: ők jutottak tovább a területire

Szombaton a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában rendezték meg a tollaslabdázók dél-pesti diákolimpiáját, ahol az elmúlt évekkel ellentétben jóval kevesebben, mindössze tizenegyen indultak három korcsoportban.

Védettségi igazolványhoz kötötték a tollaslabdázók idei diákolimpián való részvételét, ezért a megszokottnál jóval kevesebben, mindössze tizenegyen indultak az Érden rendezett dél-pesti fordulón, hiszen a többi versenyszámba nevezők auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan eljutottak a várhatóan február 26-án, Cegléden rendezendő területi döntőre.

Az I. korcsoportos fiúknál ugyancsak Bojtár Áron és Bojtár Boldizsár indult, a felkészülés és a tapasztalatszerzés jegyében azért összecsaptak egymással, amely után Boldizsáré lett az arany-, Ároné az ezüstérem.

A III. korcsoportos fiúk kategóriáját három győzelemmel Dancs Olivér nyerte, az ezüstérmes Szajki Bence, illetve a két bronzérmes, Bojtár Samu és Boros Barnabás előtt.

A IV. korcsoportos fiúknál pedig Kovács Marcell nem talált legyőzőre, mögötte a második helyen Zsarnai Milán, a harmadikon Gál Hunor és Körmendi Gergely, a negyediken pedig Szobonya Bercel végzett, így egyedül utóbbi nem jutott auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatikusan tovább a területire, de elsőszámú tartalékként még ő is reménykedhet.

Eredmények, Dél-Pesti Tollaslabda Diákolimpia, Batthyány Sportiskola, Érd
I. korcsoport
fiúk:
1. Bojtár Boldizsár, 2. Bojtár Áron
III. kcs.
fiúk.
1. Dancs Olivér, 2. Szajki Bence, 3. Bojtár Samu és Boros Barnabás
IV. kcs.
fiúk:
1. Kovács Marcell, 2. Zsarnai Milán, 3. Gál Hunor és Körmendi Gergely, 4. Szobonya Bercel

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email