img_8658

Kitakarították az Alsóvölgyi és Felsővölgyi utcákat

img_8658

Kitakarították az Alsóvölgyi és Felsővölgyi utcákat

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét összefogott néhány lelkes Alsóvölgyi és Felsővölgyi utcai lakos, akik vasárnap délelőtt több irányba indulva tisztították meg közvetlen lakókörnyezetüket a szeméttől.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csornainé Romhányi Judit, a terület önkormányzati képviselője lapunknak elmondta, a lelkes lakosok tavasz előtt az utca közösségi csoportjában több éve szerveznek közös szemétgyűjtést, melyet az Érd és Térsége Hulladékkezelő is támogat azzal, hogy zsákokat ad, illetve az összegyűjtött szemetet elszállítja.

A képviselő kifejtette, az Alsóvölgyi úton teljes szélességében megtisztították az utcát, míg a Felsővölgyinek csak a páratlan oldalát, mert csak az tartozik Érdhez, a páros oldal már törökbálinti terület, de így is közel két kilométer hosszú utcaszakaszt tisztítottak meg.

„Jövőre szeretnénk a törökbálintiakkal közösen gyűjteni és akkor ők a páros, mi pedig a páratlan oldalon gyűjtünk, így az ő kukás cégük viszi a saját szemetüket, az érdi pedig a miénket”

– fogalmazott Csornainé Romhányi Judit, megjegyezve, a Törökbálinthoz tartozó erdős területhez nem nyúlhattak.

„Bár itt elsősorban autóval járnak, de akik sportolnak, kocognak, bicikliznek, gyermekeket sétáltatnak, azoknak sokkal jobb úgy tenni ezt, hogy nincs mindenféle konzervdoboz, papírhulladék eldobálva”

– húzta alá az önkormányzati képviselő.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email