sutoolaj_erdligeti

Már leadható a használt olaj az Érdligeti iskolában

sutoolaj_erdligeti

Már leadható a használt olaj az Érdligeti iskolában

Az Érdligeti Általános Iskola mindkét telephelyére, a Túr utcai és a Diósdi úti létesítményhez is kihelyeztek egy-egy nyolcszáz literes használt sütőolaj gyűjtő tartályt, melyeket a lakosság is használhat. A Túr utcai bármikor, a Diósdi úti hétfőtől péntekik 6 és 20 óra között érhető el.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint Szíjártóné Somogyi Mónika intézményvezető közösségi oldalán ismertette, a Biotrans Kft. által meghirdetett és az Érdi Tankerületi Központ támogatását is élvező Cseppetsem! Program keretében kapta az iskola a két olajgyűjtő tartályt, melyeket nem csak az intézménybe járók, hanem a lakosság is igénybe vehet.

A gyűjtőedényben használt sütőolaj, sütőzsiradék, kókusz- és pálmaolaj is elhelyezhető. 

A tartályba lezárt csomagolásban kell betenni az anyagot, de akár öt literes palack is bedobható.

Szíjártóné Somogyi Mónika ismertette,

a Túr utcai intézménynél a gyűjtőpont állandóan elérhető az udvari főbejárat mellett, míg a Diósdi úti intézménynél lévő tartály hétfőtől péntekig 6 és 20 óra között érhető el az épület hátsó nagykapuján belül, a kerítés mellett, de az iskolai szünetek alatt nem használható.

Az intézményvezető tudatta azt is, a használt sütőolaj gyűjtéséből az iskola alapítványához befolyó összeget az iskola céljainak megvalósítására fordítják.

További cikkeink

További cikkeink

A Tisza Párt alelnöke és listavezető EP-képviselőjelöltje megkezdi országjárásának Pest vármegyei etapját.

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email