22_03_29_erdmost_nincskep

Átgondolt és stabil a törökbálinti költségvetés

22_03_29_erdmost_nincskep

Átgondolt és stabil a törökbálinti költségvetés

“Törökbálint gazdálkodása továbbra is átgondolt, óvatosan tervezett és stabil” - húzta alá Elek Sándor polgármester annak kapcsán, hogy a településen hosszas egyeztetések után készítették el az idei városi költségvetést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Elek Sándor kiemelte, az év első hónapjai rendkívül fontosak a város gazdálkodása szempontjából, mert ekkor készül el és fogadják el a költségvetést. Az egész évre vonatkozó pénzügyi terv pedig meghatározza az önkormányzat működését és a fejlesztési lehetőségeket is.

A település polgármestere ismertette, a költségvetési rendelet tervezete és a hozzá kapcsolódó mellékletek nyilvánosan elérhetőek, hamarosan pedig a bizottságok és a képviselő-testület is tárgyal róla, de a polgármester már a tervezés korai fázisában bevonta képviselőtársait és többször hívott össze informális üléseket, ahol minden képviselői javaslatot tárgyaltak.

“Bízom benne, hogy a hosszas és előzetes egyeztetés után a költségvetés végleges formájának elfogadása már nem fog akadályokba ütközni” – húzta alá Elek Sándor, kiemelve Törökbálint gazdálkodása továbbra is átgondolt, óvatosan tervezett és stabil. A bekért adatok, információk, javaslatok alapján pedig egy megalapozott, átgondolt és előremutató költségvetési tervezetet készítettek el, amelyet a törvényben megszabott határidőig elfogadásra be is nyújtottak.

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email