22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programját

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Február 4-én, pénteken 18 órakor Varga László képzőművész festményeiből nyílik kiállítás, február 8-án pedig a Poly-Art alkotóközössége tart szerzői estet, 17 órától.

Február 8-án, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a 06/20 93 38 272-as telefonszámon lehet.)

Február 9-én, szerdán 9.30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól hároméves korig, heti rendszerességgel.(Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a 20/343-0393-as telefonszámon lehet).

Február 4-én pénteken és február 9-én szerdán 8.30-kor Senior Tornát rendeznek a Parkvárosi Közösségi Házban. Egész testet átmozgató, alacsony intenzitású torna, mely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek végzését, javítja a közérzetet, segít a csontritkulás megelőzésében. Célja az ízületi funkcióknak, az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és erejének megőrzése, fejlesztése. Ajánlott: időseknek, kezdőknek, szülés és hosszú kihagyás után visszatérőknek, túlsúlyos vendégeknek, mindenkinek, aki át szeretné mozgatni a testét egy laza könnyed órán. (Bejelentkezés Tóth Évinél, a 20/956-33-64-es telefonszámon lehetséges.)

Február 9-én, de amúgy minden szerdán 15.30–18 óráig a lakótelepi klubövezetben Szövőszakkört tartanak. A foglalkozások során törekednek az alaptechnikák folyamatos tanulására és gyakorlására, a fonalfestési programjuk folytatására. (Vezeti: Tamaska Józsefné, érdeklődni a 30/213-1209-as telefonszámon lehet.)

Február 9-én, szerdán 18.00–19.30 között a Szepes Gyula Művelődési Központban a fazekas-keramikus szakkör következő foglalkozására kerül sor. Itt mindenki kiélheti fantáziáját és kreativitását, megismerheti azt a csodát, amit az agyag jelent. A kezdők megtanulhatják az agyag összetevőit, jellemvonásait, lelőhelyeit, megmunkálási lehetőségeit, feldolgozását, formázását, szárítását, festését, díszítését, kiégetését. Megismerhetik a megmunkálás alapfogásait, a kézi formázás technikáit.(Huber Kinga +36/20-5597979)

Február 9-én, szerdán 18 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központ ad otthont Hadházy László önálló estjének, Légy férfi címmel. Műsorvezető: Fülöp Viktor Február 10-én, csütörtökön 9.30–10.15-ig a Szepes Gyula Művelődési Központban, 11-én pénteken 10.00– 10.45-ig a Parkvárosi Közösségi Házban Pamacsoló pamacska foglalkozást tartanak. Ez egy kis létszámú, komplex fejlesztő foglalkozás 1-3 éves gyermekeknek, ahol a szülővel közös élményt szerezve festhetnek, gyurmázhatnak, ragaszthatnak, alkothatnak a kicsik, miközben játékosan fejlődnek. A foglakozásokat minden héten megtartják. (Bejelentkezés és érdeklődés: info@pamacsolo.hu, 06/70 230 9327)

Február 12-én, szombaton 14 órakor Életszakaszaink címmel tart előadást a Madarász Éva, párkapcsolati és házassági tanácsadó a Házasság Hete alkalmából a Parkvárosi Közösségi Házban.

Február 12-én, szombaton, 16 óra 30-kor mesedélutánt tartanak a Parkvárosi Közösségi Házban. Havi rendszerességgel várják a gyerekeket egy közös mesehallgatásra, és utána egy kis kreatív alkotásra. A februári mesét Györke Laura szinkronszínész mondja el.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email