Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programját

Február 4-én, pénteken 18 órakor Varga László képzőművész festményeiből nyílik kiállítás, február 8-án pedig a Poly-Art alkotóközössége tart szerzői estet, 17 órától.

Február 8-án, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a 06/20 93 38 272-as telefonszámon lehet.)

Február 9-én, szerdán 9.30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól hároméves korig, heti rendszerességgel.(Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a 20/343-0393-as telefonszámon lehet).

Február 4-én pénteken és február 9-én szerdán 8.30-kor Senior Tornát rendeznek a Parkvárosi Közösségi Házban. Egész testet átmozgató, alacsony intenzitású torna, mely megkönnyíti a mindennapi tevékenységek végzését, javítja a közérzetet, segít a csontritkulás megelőzésében. Célja az ízületi funkcióknak, az izmok rugalmasságának, ellenálló képességének és erejének megőrzése, fejlesztése. Ajánlott: időseknek, kezdőknek, szülés és hosszú kihagyás után visszatérőknek, túlsúlyos vendégeknek, mindenkinek, aki át szeretné mozgatni a testét egy laza könnyed órán. (Bejelentkezés Tóth Évinél, a 20/956-33-64-es telefonszámon lehetséges.)

Február 9-én, de amúgy minden szerdán 15.30–18 óráig a lakótelepi klubövezetben Szövőszakkört tartanak. A foglalkozások során törekednek az alaptechnikák folyamatos tanulására és gyakorlására, a fonalfestési programjuk folytatására. (Vezeti: Tamaska Józsefné, érdeklődni a 30/213-1209-as telefonszámon lehet.)

Február 9-én, szerdán 18.00–19.30 között a Szepes Gyula Művelődési Központban a fazekas-keramikus szakkör következő foglalkozására kerül sor. Itt mindenki kiélheti fantáziáját és kreativitását, megismerheti azt a csodát, amit az agyag jelent. A kezdők megtanulhatják az agyag összetevőit, jellemvonásait, lelőhelyeit, megmunkálási lehetőségeit, feldolgozását, formázását, szárítását, festését, díszítését, kiégetését. Megismerhetik a megmunkálás alapfogásait, a kézi formázás technikáit.(Huber Kinga +36/20-5597979)

Február 9-én, szerdán 18 órakor a Szepes Gyula Művelődési Központ ad otthont Hadházy László önálló estjének, Légy férfi címmel. Műsorvezető: Fülöp Viktor Február 10-én, csütörtökön 9.30–10.15-ig a Szepes Gyula Művelődési Központban, 11-én pénteken 10.00– 10.45-ig a Parkvárosi Közösségi Házban Pamacsoló pamacska foglalkozást tartanak. Ez egy kis létszámú, komplex fejlesztő foglalkozás 1-3 éves gyermekeknek, ahol a szülővel közös élményt szerezve festhetnek, gyurmázhatnak, ragaszthatnak, alkothatnak a kicsik, miközben játékosan fejlődnek. A foglakozásokat minden héten megtartják. (Bejelentkezés és érdeklődés: info@pamacsolo.hu, 06/70 230 9327)

Február 12-én, szombaton 14 órakor Életszakaszaink címmel tart előadást a Madarász Éva, párkapcsolati és házassági tanácsadó a Házasság Hete alkalmából a Parkvárosi Közösségi Házban.

Február 12-én, szombaton, 16 óra 30-kor mesedélutánt tartanak a Parkvárosi Közösségi Házban. Havi rendszerességgel várják a gyerekeket egy közös mesehallgatásra, és utána egy kis kreatív alkotásra. A februári mesét Györke Laura szinkronszínész mondja el.

További cikkeink

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi kivonatát - igaz, az sem túl gyakori, hogy a pici egy

További cikkeink

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email