deltaropi_2

Női röpi: győzelemmel zárta az alapszakasz a Delta

deltaropi_2

Női röpi: győzelemmel zárta az alapszakasz a Delta

Drámai ötszettes csatában elért 3:2-es győzelemmel zárta az alapszakaszt a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában a Delta RSE Érd, amely a budaörsi Emericus SE ellen szetthátrányból felállva győzött, de így is a tabella utolsó előtti helyéről várja a bajnokság folytatását.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Térségi rangadóval zárult a női röplabda NB II-U21 B-csoportjának alapszakasza, hiszen a Delta RSE Érd a két hellyel előtte álló budaörsi Emericus SE-t látta vendégül a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában.

A házigazda érdiek jól kezdték a mérkőzést, hiszen az első játszmát 25:17-re megnyerve szettelőnybe kerültek, de a második és harmadik felvonások hajráját a vendégek bírták jobban, akik 25:23-as és 25:20-as szettgyőzelmeikkel fordítottak (1:2).

A Delta azonban összeszedte magát és a negyedik szett 25:21-es megnyerésével nem csak hogy egyenlített, hanem győzelmi reményeit is visszahozta. Sőt, ki is használta azt, hiszen a mindent eldöntő ötödik szettet 15:10-re, így a mérkőzést 3:2-re nyerte meg a házigazda.

A Delta RSE Érd sikerével három győzelemmel és kilenc vereséggel a hatodik helyről várja a bajnokság folytatását.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Delta RSE Érd – Emericus SE 3:2 (17, -23, -20, 21, 10)
Delta RSE Érd: Kiss V., Budaházy, Madari-Tóth, Pavlovics, Kiss D., Zöld. Csere: Bertalan (liberó), Gattyán, Ehmann, Kiss B. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email